Ταβέρνα «Νέα Ρούματα»: Κρητική παράδοση, φιλοξενία και γεύση… στο πιάτο σας

ταβέρνα-νέα-ρούματα-κρητική-παράδο-1063981

Αρκεί μια διαδρομή μόλις 25 λεπτών από τα Χανιά, για να βρεθείτε σε έναν ιδιαίτερο τόπο και να απολαύσετε μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις.

Η ταβέρνα «Νέα Ρούματα», στο ομώνυμο γραφικό χωριό στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, θα σας υποδεχτεί σε έναν όμορφο χώρο όπου το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν.

Η ζεστή ατμόσφαιρα ενισχύεται από τις φλόγες που αναδύονται από το τζάκι μέσα και την τζακόσομπα έξω, ενώ η φιλική προσέγγιση από τους οικοδεσπότες ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τις νοστιμιές που ετοιμάζονται σερβίρονται με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

«Εδώ και 12 χρόνια, ετοιμάζουμε για εσάς μοναδικά υγιεινά φαγητά στον ξυλόφουρνο, την κατσαρόλα αλλά και αντικριστό με συνταγές που θα σας μυήσουν στα μυστικά της Κρητικής κουζίνας. Γεύσεις που οφείλουν τη ξεχωριστή τους νοστιμιά στις πρώτες ύλες: τα αγνά, ντόπια κρεατικά, τα φρέσκα λαχανικά και κηπευτικά εποχής, το καλό λάδι και το κρασί παραγωγής μας», λέει η ιδιοκτήτρια κυρία Ιωάννα Μητροπούλου.

Το φημισμένο αντικρυστό της ταβέρνας και η εξαιρετική ορεινή τοποθεσία της, αποτελούν σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια τα δυνατά σημεία της επιχείρησής της, για την οποία προσβλέπει σε αύξηση της επισκεψιμότητας από τουρίστες, στα πλαίσια της προσδοκίας και για διεύρυνση της τουριστική σεζόν.

Διεύθυνση:  Νέα Ρούματα, Χανιά,  Τηλέφωνο:  28210 77937

Facebook:  https://www.facebook.com/TavernaNeaRoumata

Instagram:  https://www.instagram.com/taverna_nea_roumata/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook