Petros Pattakos – Cimelio team στα Χανιά: Δημιουργώντας κειμήλια και ιστορίες ζωντανές που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο

petros-pattakos-cimelio-team-στα-χανιά-δημιουργώντας-κειμή-1056079

Ο Πέτρος Παττακός και η ομάδα του (Petros Pattakos – Cimelio team) με «όπλο» το βάθος και την αλήθεια των εικόνων προσφέρουν Φωτογραφικές Υπηρεσίες και Βιντεοσκοπήσεις εδώ και 16 χρόνια στα Χανιά.

Ο Πέτρος Παττακός είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Με έδρα και αφετηρία τα Χανιά όπου ζει με την οικογένεια του, έχει δημιουργήσει συνεργασίες εκτός από την υπόλοιπη Ελλάδα, στην Κίνα με έδρα την πόλη Shijiazhuang, στην Κύπρο με έδρα τη Λεμεσό και στη Νέα Υόρκη με έδρα το Brooklyn.

“Η αναζήτηση της προσωπικότητας από το κάθε τι που φωτογραφίζω ή βιντεοσκοπούμε, είτε είναι ένα αντικείμενο, είτε είναι ένας άνθρωπος, και η εναρμόνισή της με την αύρα που αποπνέει το είδωλο της εικόνας, είναι αυτά που επιθυμώ να αναδείξω κάθε φορά που κοιτάω μέσα από τον φωτογραφικό μου φακό. Αν το τελικό αποτέλεσμα γεμίζει από αρώματα και αισθήσεις το νου και την ψυχή τη δικιά μου, του εικονιζόμενου αλλά και του θεατή, τότε, ναι, δημιούργησα- ένα κειμήλιο(CIMELIO). Όραμά μου, να δημιουργώ εικόνες γεμάτες από συναισθήματα σε όλο τον κόσμο!

Διεύθυνση: Μπονιαλή 26 Χανιά, Τηλέφωνο: 2821050006

Email: [email protected]

Facebook page: https://www.facebook.com/petrospattakosphotography

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/petros_pattakos_photography/

Website επιχείρησης: https://www.petrospattakos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook