Κυριάκος Κώτσογλου: Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε με τον Σταύρο Αρναουτάκη

κυριάκος-κώτσογλου-για-την-κρήτη-μας-σ-1740684

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου, ανακοίνωσε τη συστράτευσή του στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη.

«Φίλες και Φίλοι,

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, τόσο ο Τουρισμός όσο και η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, ήταν δύο από τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας μας που δοκιμάστηκαν, επιβίωσαν, αλλά εξελίχθηκαν και τελικά, θριάμβευσαν!

Η Κρήτη ήταν και είναι η ατμομηχανή του Τουρισμού της Ελλάδας, όμως πλέον αυτό αναγνωρίζεται σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο εξωτερικό, ως ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς στον κόσμο.

Για να γίνει αυτό, δόθηκαν μεγάλες μάχες για να ξεπεραστεί η Πανδημία, μάχες όπως οι εκπαιδεύσεις 100.000 και πλέον ανθρώπων του Τουρισμού μας, αναλήφθηκαν πρωτοβουλίες, όπως η Work From Crete, διοργανώθηκαν πολλές χιλιάδες Τηλεδιασκέψεις, μα κυρίως έλιωσαν αρκετά ζευγάρια παπούτσια στις εκθέσεις τουρισμού σε όλο τον κόσμο, σε μικρές ή μεγάλες αίθουσες παρουσίασης που γέμιζαν με εικόνες, ήχους, περηφάνια και χειροκροτήματα για την Αξεπέραστη Κρήτη μας!

Σήμερα, δύο μήνες πριν από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023, η Κρήτη μας είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και εγώ προσωπικά, όπως πάντα μαζί με τον Σταύρο Αρναουτάκη, συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια και το κοινό όραμα.

Επειδή η δική σας γνώμη είναι η κυρίαρχη, συνεχίζουμε #MeTonStavro, για την Κρήτη μας, Παντού!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook