Klim Paper World: Μικρό κατάστημα… χιλιάδες προϊόντα στο κέντρο των Χανίων

klim-paper-world-μικρό-κατάστημα-χιλιάδες-προϊόν-1055247

Τα κατάστημά Klim Paper World – Kληματσάκης, λειτουργεί από τον Απρίλιο του 1980, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων και συγκεκριμένα επί της οδού Κυδωνίας 35.

Όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητα της οικογένειας Κληματσάκη ήταν -και συνεχίζει να είναι- η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό προς τον καταναλωτή & τις ανάγκες του.

Αυτή η φιλοσοφία του καταστήματος και των 4 ατόμων που απασχολεί, η σκληρή δουλειά καθώς και τα 23 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, έκαναν την επιχείρηση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και οδήγησαν στη δημιουργία μίας τοπικής βιοτεχνίας χαρτιού το 2000. Η πρώτη ύλη των προϊόντων που παράγονται είναι Α’ ποιότητας και απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως τα ξενοδοχεία.

«Τη μεγάλη ποικιλία χαρτικών μας, συμπληρώνει πλέον και μία ευρεία γκάμα καθαριστικών, απορρυπαντικών, ειδών ατομικής υγιεινής & συσκευασίας, καθώς και ορισμένα επιπλέον προϊόντα, που διατίθενται τόσο στη λιανική όσο και σε χονδρική πώληση» μας λέει ο ιδιοκτήτης Νεκτάριος Κληματσάκης που πιστεύει επίσης πως, μαζί με την ποικιλία και την ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη επικοινωνία με τον πελάτη και οι χαμηλές τιμές αποτελούν τα δυνατά χαρτιά της επιχείρησής του.

Διεύθυνση: Κυδωνίας 35, Τηλέφωνο: 2821036023

Facebook:  https://www.facebook.com/Klim-Paper-World-109568777397624/

Website:  https://www.klim-paper.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook