«Palmos» Γυμναστήριο: Ποιοτικές υπηρεσίες γυμναστικής στα Χανιά, από το 1993!

palmos-γυμναστήριο-ποιοτικές-υπηρεσίες-1088102

Το γυμναστήριο «Palmos» ξεκίνησε να λειτουργεί στα Χανιά το 1993 από τους καθηγητές φυσικής αγωγής Βουρδουμπάκη Αντώνη και Τσακίρη Νεκτάριο.

Το γυμναστήριο «Palmos» είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα δύναμης και αεροβικής γυμναστικής. Ο χώρος που αρχικά εγκαταστάθηκε το γυμναστήριο, στην οδό Πατριάρχου Γερασίμου 18, μετά από τρία χρόνια δεν επαρκούσε και έτσι, το 1996, μεταφέρθηκε στην οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου 34, σε ισόγειο χώρο 600 τ.μ., με σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου και συνεχίζει να στεγάζεται.

Εμπειρία, εξοπλισμός, σύγχρονα ομαδικά προγράμματα, μικρά groups (έως 6 άτομα), γυμναστές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εξατομικευμένα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του ασκούμενου, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που κάνουν το γυμναστήριό μας να ξεχωρίζει, τονίζουν οι ιδιοκτήτες κύριοι Νεκτάριος Τσακίρης και Αντώνης Βουρδουμπάκης.

Η συνέπεια σε συνδυασμό με την πείρα και τον εξοπλισμό στο γυμναστήριο «Palmos» υπόσχονται ποιοτικές υπηρεσίες άθλησης και πραγματικά αποτελέσματα για όλους.

Διεύθυνση:  Πατριάρχου Ιωαννικείου 34, Χανιά

Τηλέφωνο:  +30 28210 76530

Facebook:  https://www.facebook.com/palmosgymcha/

Instagram:  https://www.instagram.com/palmos_gym_chania/?hl=el

Website:  https://www.palmos-gym.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook