«Ντου Ιτ» στα Χανιά: Ό,τι χρειάζεσαι για τις κατασκευές σου θα το βρεις εδώ!

ντου-ιτ-στα-χανιά-ότι-χρειάζεσαι-για-1060100

Είδη χειροτεχνίας και κατασκευών, δώρα, σεμινάρια crafting, καφέ… Στο Ντου Ιτ, το concept store που βρίσκεται στην όμορφη γειτονιά της οδού Κόρακα 19, η Τέρρυ (κατά κόσμον Ελευθερία Μανιαδάκη!) σε υποδέχεται εδώ και έναν χρόνο για να σε βοηθήσει να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις κατασκευές σου…

Εδώ θα βρεις χρώματα κιμωλίας, ειδικά χρώματα για υφάσματα, υλικά για χειροποίητα σαπούνια, σπρέι, μαρκαδόροι, ξύλινες φιγούρες, γράμματα και κουτιά καθώς και μία μεγάλη συλλογή σε πρωτότυπα και οικολογικά είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους.

«Οι φίλοι της δημιουργίας μπορούν επίσης να προμηθευτούν τα υλικά που χρειάζονται και να χρησιμοποιήσουν το ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριό μας για να δημιουργήσουν, χωρίς να χρειαστεί να λερώσουν τον προσωπικό τους χώρο», μας λέει η Τέρρυ!

Ακόμα, στον χώρο του εργαστηρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια με δημιουργικές κατασκευές για μικρούς καλλιτέχνες αλλά και εκμάθησης τεχνικών και νέων τεχνοτροπιών για τους πιο μεγάλους!

«Γενικά, προωθούμε ένα πιο οικολογικό (με επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και τσάντες) και δημιουργικό (μέσα από τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες) τρόπο ζωής. Στο φιλόξενό μας αίθριο μπορείς να χαλαρώσεις καθώς η κυρία Μαρία σου προσφέρει καφέ, σπιτική λεμονάδα και κέικ! Αν έχεις μία ιδέα, έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να την υλοποιήσεις, αν χρειάζεσαι μία ιδέα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εμπνευστείς», σημειώνει κλείνοντας η ιδιοκτήτρια!

Διεύθυνση:  Κόρακα 19, Τηλέφωνο:  28210 73688

Facebook:  https://www.facebook.com/doitchania/

Instagram:  https://www.instagram.com/doit_chania/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook