Poco Loco Hotel: Ένα ξενοδοχείο γεμάτο τέχνη και χρώμα, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων

poco-loco-hotel-ένα-ξενοδοχείο-γεμάτο-τέχνη-και-χρ-1071637

«Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων, στην οδό Μίνωος, αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε με αγάπη και πάθος, το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο που ονομάσαμε «Poco Loco»», λέει ο ιδιοκτήτης κύριος Γιώργος Χατζησωτηράκης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από όλα τα αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης, το κέντρο των Χανίων με όλα τα καταστήματα και την Αγορά. Περπατώντας στα όμορφα σοκάκια, ο επισκέπτης θα βρει πολλά παραδοσιακά μπαρ, παραδοσιακές ταβέρνες αλλά πολυτελή εστιατόρια που εγγυημένα καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης εύκολα να επισκεφθούν μια ποικιλία από εκθέσεις τέχνης, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, το γνωστό λιμάνι των Χανίων και τον περίφημο Ενετικό Φάρο με τα πόδια!

Το «Poco Loco» είναι μια τριόροφη κατοικία με 5 πολύ ευρύχωρα δωμάτια. Στο ισόγειο υπάρχει ένας κομψός υπαίθριος χώρος γεμάτος με χειροποίητα καλλιτεχνήματα, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν, κατόπιν αιτήματος, πλήρες πρωινό είτε ευρωπαϊκού τύπου, είτε με τοπικά προϊόντα. Επίσης, όλη την ημέρα σερβίρονται, σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και σνακ για όλα τα γούστα, ενώ πριν τον ύπνο μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό χαλαρώνοντας κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό των Χανίων.

Ανάμεσα στα βασικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου εκτός από την ιδανική τοποθεσία, η προσβάσιμη ανακαινισμένη ταράτσα με θέα σε όλα τα Χανιά, τα Λευκά όρη και τη θάλασσα, ο pet friendly χαρακτήρας του (στο ξενοδοχείο επιτρέπονται τα κατοικίδια), και τα μαθήματα yoga που πραγματοποιούνται. 

Στα άμεσα σχέδια του ιδιοκτήτη, η ανάπτυξη περισσότερων εναλλακτικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

Διεύθυνση:  Μίνωος 15, Χανιά, Τηλέφωνο:  6937940511

Facebook:  https://www.facebook.com/PocoLocoHotel/

Instagram:  https://www.instagram.com/poco_loco_hotel/

Website:  https://www.pocolocohotel.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook