Η δύναμη της εικόνας στο «Εικονοτόπιο»

η-δύναμη-της-εικόνας-στο-εικονοτόπιο-1051607

To Εικονοτόπιο είναι μία επιχείρηση με αντικείμενο την φωτογραφία και το βίντεο,που δραστηριοποιείται στα Χανιά τα τελευταία 10 χρόνια υπό την διεύθυνση του Γιάννη Τζανάκη.

Το Εικονοτρόπιο δημιουργήθηκε με σκοπό τη παραγωγή εικόνων, είτε μέσα από τη φωτογραφία αλλά και το βίντεο, προσφέροντας υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα, από εκδηλώσεις μέχρι αρχιτεκτονική φωτογραφία, από πορτραίτο μέχρι τη παραγωγή βίντεο για το ίντερνετ. Η αγάπη μας για τη τέχνη της εικόνας μας χαρίζει δύναμη να συνεχίζουμε, να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε άρτιες τεχνολογικά και αισθητικά υπηρεσίες σε απόλυτη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Από τα πράγματα που αγαπάμε είναι να φτιάχνουμε βίντεο, να βάζουμε σκέψη και συναίσθημα και να λέμε τη δική σας ιστορία μέσα από αυτά. Εξίσου όμως η φωτογραφία πορτραίτου είναι κάτι που μας συναρπάζει, όπου εκδηλώνεται σα φωτογραφία γάμου, σα φωτογραφία στούντιο, φωτογραφία μόδας, αλλά και με ατομικά και οικογενειακά πορτραίτα.

Η δουλειά μας είναι η διασκέδασή μας. Αυτό που κάνουμε θέλουμε να χαροποιεί τόσο το πελάτη μας όσο και εμάς τους ίδιους. Γι αυτό κάθε δουλειά είναι και διαφορετική, πρωτότυπη και δημιουργική.

Θέλουμε το «Εικονοτόπιο» να είναι το μέρος όπου πρώτο θα αναζητάει κάθε Χανιώτης και μη, που θέλει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της εικόνας γι αυτόν ή την επιχείρησή του. Να είναι προσιτό πάντα, φιλικό, και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννη 3 Χανιά – Τηλέφωνο: 6942433145

Facebook page https://facebook.com/eikonotopio

Instagram προφιλ https://instagram.com/eikonotopio

Website επιχείρησης https://eikonotopio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook