Δίαυλος στις Μουρνιές: Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας!

δίαυλος-στις-μουρνιές-το-βιβλιοπωλεί-1055177

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Δίαυλος στης Μουρνιές, υποδέχεται 20 χρόνια τώρα, μαθητές από… το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο, επαγγελματίες και φυσικά κάθε λάτρη του βιβλίου.

Στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Δίαυλος υπάρχει κάτι για όλους, στις καλύτερες τιμές! Μία τεράστια συλλογή σχολικών ειδών για όλες τις ηλικίες, κάθε είδους χαρτικά, τετράδια και ντοσιέ για κάθε ανάγκη και φυσικά σχολικές τσάντες και κασετίνες που καλύπτουν τις προτιμήσεις παιδιών και εφήβων. Επίσης, οι μαθητές θα βρουν βοηθήματα για όλες τις τάξεις, ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά και βιβλία για μικρότερα παιδιά που καλλιεργούν τις δεξιότητες και τη φαντασία τους.

Στον Δίαυλο μπορείτε να βρείτε ακόμη αναλώσιμα, μελάνια, σφραγίδες, είδη εξοπλισμού γραφείου σε μεγάλη ποικιλία για τους επαγγελματίες και όχι μόνο, ενώ σε επίπεδο υπηρεσιών γίνονται γρήγορα και οικονομικά σκαναρίσματα εγγράφων, αποστολή email, φωτοτυπίες και βιβλιοδεσίες.

Τέλος, στον ΔΙΑΥΛΟ θα βρείτε τα αγαπημένα είδη SANTORO. «Πρόκειται για μια πανέμορφη συλλογή από κάθε λογής προϊόντα (σχολικά είδη, γραφική ύλη, ημερολόγια, σημειωματάρια, τετράδια, είδη γραφείου, πορτοφόλια, νεσεσέρ και αμέτρητες ιδέες για δώρα) με τη χαρακτηριστική αισθητική των κοριτσιών Gorjuss. Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε πάνω από 48 χώρες και έχουν και στα Χανιά φανατικές φίλες από 6 έως… 60 χρόνων», μας λέει η ιδιοκτήτρια, κυρία Βικτωρία Τσιτσιριδάκη.

Η ίδια, καθώς και το ένα άτομο που απασχολεί υπόσχονται εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές, άμεση διανομή στον χώρο των επαγγελματιών και εταιριών, ευγένεια και… εύκολο parking για τις μαμάδες!

Στόχος τους να εξακολουθήσουν να έχουν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και για τα επόμενα 20 χρόνια ώστε να συνεχίσουν προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη ποικιλία αγαθών στους εκλεκτούς πελάτες τους…

Διεύθυνση:  Αρπακουλάκηδων 5 Μουρνιές, Τηλέφωνο: 2821095966

Facebook:  https://www.facebook.com/ΔΙΑΥΛΟΣ

Website:  https://www.diaylos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook