Art Zone “get in the zone” – Καινούργια σχολή χορού και τραγουδιού στα Χανιά

art-zone-get-in-the-zone-καινούργια-σχολή-χορού-και-τ-1060683

Εδώ και ένα χρόνο στα Χανιά, τέσσερα νέα κορίτσια δημιούργησαν την σχολή χορού και τραγουδιού Art Zone, Performing Arts. Οι ιδιοκτήτριες, Annika Schüffler, Κυριακή Μπροκαλάκη, Κωνσταντίνα Μαρινάκη, Όλγα Σταφυλαράκη δουλεύουν η κάθε μία στον τομέα της, προσφέροντας μαθήματα χορού και τραγουδιού μεμονωμένα αλλά και σε συνδυασμό, σε ομαδικά και ατομικά τμήματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, ενώ διοργανώνουν επίσης σεμινάρια, παραστάσεις και συναυλίες

Όπως μας λένε: «Γνωριστήκαμε μέσω αυτού που αγαπάμε όλες – την τέχνη! Κάποια στιγμή θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο στον οποίο να δίνεται η ευκαιρία να ελευθερωθεί και να χαλαρώσει το σώμα και η ψυχή μέσω της τέχνης.

Διδάσκουμε σπάνια και μοναδικά είδη στα Χανιά και κάνουμε συνδυασμό χορού και τραγουδιού, κάτι το οποίο είναι και πάλι μοναδικό. Πέρα από τα σπάνια είδη που προσφέρουμε, είμαστε αφιερωμένοι στους μαθητές μας και ενθαρρύνουμε τον κόσμο στο ότι δεν υπάρχει το «δεν μπορώ»! Η τέχνη είναι τρόπος έκφρασης και είναι εκεί για όλους.

Ευχή μας είναι να γίνουμε όλο και περισσότεροι στη ζώνη της τέχνης και να προχωρήσουμε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο μουσική και καλή διάθεση! Ο στόχος μας είναι οι μαθητές να αποκτούν γνώσεις, να χαλαρώνουν και ίσως να ξεχαστούν εν ώρα μαθήματος και ο καθένας να φύγει με ένα μεγάλο χαμόγελο»

Διεύθυνση: Θερίσου 7, Πασακάκι, Τηλέφωνο: 2821094995

Email επιχείρησης: [email protected]

Facebook page: https://m.facebook.com/artzonechania/

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/artzone_chania/?hl=en

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook