Τραγωδία δίχως τέλος στους δρόμους της Κρήτης: Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες σε 13 ώρες – Σοκαρισμένη η κοινωνία

τραγωδία-δίχως-τέλος-στους-δρόμους-τη-1395842

Ολοένα και μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Κρήτης.

Μετά τον άδικο χαμό από το τροχαίο του 58χρονου Μανόλη Κυριακάκη και της 50χρονη συζύγου του, Ευγενία, στα Αρμανώγεια (δείτε ΕΔΩ), λίγο πριν τις 10 το βράδυ σημειώθηκε ακόμη ένα ατύχημα στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στον δρόμο προς Σκαλάνι (δείτε ΕΔΩ). Δύο άνθρωποι, τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Τρομάζει ο αριθμός των νεκρών μέσα σε τρεις μήνες

Λόγο για… πόλεμο στους δρόμους της Κρήτης, κάνει ο πρόεδρος του ΕΣυΠΡοΤΑ, Γιάννης Λιονάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο απολογισμός των νεκρών μέσα σε τρεις μήνες είναι 10, έναντι τεσσάρων το 2021.

Συγκεκριμένα γράφει:

«ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ;

Τέσσερις νεκροί πέντε τραυματίες σε 13 μόνο ώρες στο νησι μας.Και η βροχή είναι πίσω.Και η βιασύνη είναι εδώ.Και οι απίστευτες ταχύτητες σε τόσο χάλι δρόμους είναι εδώ.Και οι εννιά στους δέκα νεκρούς μας φέτος είναι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.Και η διαδρομή από τα φανάρια Καλλιθέας μέχρι τα φανάρια στο Σκαλάνι,είναι η πιο επικίνδυνη στο νησί μας. Και δέκα(10)συνάνθρωποι μας φέτος, έναντι τεσσάρων(4)το 2021,ΔΕΝ είναι πια εδώ.

Σταματήστε το παραμύθι πως κάποιοι ήταν άτυχοι στη ζωή τους και την έχασαν στο δρόμο..

Μην τρελαίνεστε ,μην οδηγείτε δίχως αύριο!Ξεκινήστε νωριτερα για τον προορισμό σας.Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν!

Αυτός είναι πόλεμος!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook