Κρήτη | Θρήνος για το ζευγάρι που χάθηκε στην άσφαλτο – Βίντεο από το τραγικό τροχαίο

κρήτη-θρήνος-για-το-ζευγάρι-που-χάθηκε-1395585

Μακάβρια αύξηση κατά 100% στον αριθμό των θυμάτων της ασφάλτου στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννης Λιονάκης, οι νεκροί στο νησί από την αρχή του 2022 ως σήμερα είναι ήδη διπλάσιοι σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

O 58χρονος Μανόλης Κυριακάκης και η 50χρονη σύζυγός του Ευγενία, το ζευγάρι που άφησε την τελευταία του πνοή, στο τροχαίο κοντά στα Αρμανώγεια, το πρωί της Τετάρτης (Δείτε ΕΔΩ), έρχεται να εκτοξεύσει το θλιβερό νούμερο στους οκτώ, όταν το ίδιο διάστημα του 2021 είχαν καταγραφεί 4 νεκροί σε όλη την Κρήτη !

Η είδηση του θανάτου τους σόκαρε όλη την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωποι ιδιαίτερα αγαπητοί. Η κηδεία τους θα γίνει στις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο Σοκαρά.

Από τα 8 θύματα της ασφάλτου, του 2022, οι 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Π.Ε. Ηρακλείου. Οι 5 ήταν οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν στα τροχαία και οι 3 επιβάτες. 6 ήταν άνδρες και 2 γυναίκας και οι μισοί νεαρής ηλικίας, 18-25 ετών.

Η συντριπτική πλειονότητα των δυστυχημάτων (6 στον αριθμό, ήτοι ποσοστό 75%) σημειώθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, 1 σημειώθηκε στο ΒΟΑΚ και 1 εντός πόλης.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook