Ταβέρνα «Τεμένια»: Οι γνήσιες γεύσεις που έκαναν διάσημη την Κρητική κουζίνα στα καλύτερά τους

ταβέρνα-τεμένια-οι-γνήσιες-γεύσεις-1073527

Η ταβέρνα «Τεμένια», στο πανέμορφο μικρό ορεινό χωριό Τεμένια της επαρχίας Σελίνου, από το 1995 προσθέτει γευστική αξία στην ουσία και την παράδοση της Κρητικής κουζίνας.

Είτε βρεθείτε στην Παλαιόχωρα είτε στην Σούγια, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκευθείτε αυτή την ανεπιτήδευτη γνήσια ταβέρνα, καθώς απέχει 17 χιλιόμετρα και από τους δύο δημοφιλείς προορισμούς.

«Εδώ κανείς δεν θα σας «πουλήσει» χώρο, θέα, ή ότι άλλο συνηθίζεται… Θα σα προσφέρουν όμως το καλύτερο φαγητό που θα μπορούσε να έχει μαγειρέψει ποτέ η μαμά σας και όλες τις γνήσιες γεύσεις που έκαναν διάσημη την κουζίνα της Κρήτης. Ο μυθικός Σήφης θα καθίσει στο τραπέζι σας, θα τσουγκρίσει το ποτήρι του μαζί σας και θα σας χαρίσει απλές ιστορίες τις περιοχής, που κάνουν όσους αγαπούν την Κρήτη, να την αγαπήσουν περισσότερο», διαβάσαμε σε μία από τις πάμπολλες, διθυραμβικές κριτικές για τα «Τεμένια» στο Tripadvisor και νομίζουμε πως… τα λέει όλα!

Όσο για τους ιδιοκτήτες, το μόνο που λένε είναι ότι «βάζοντας την ψυχή και το μεράκι μας στο φαγητό μας θα σας σερβίρουμε πάντα γεύσεις απλές, εμπνευσμένες από την παράδοση, με αγνά υλικά δικής μας παραγωγής όπως το κρέας, το λάδι, τα λαχανικά, η μυζήθρα μας, το κρασί και η τσικουδιά μας…»

Με αυτό το όραμα ξεκίνησαν και έτσι θα συνεχίσουν να πορεύονται. Η αγάπη του κόσμου στις ξεχωριστές γεύσεις, τις μαγειρεμένες στα ξύλα, έδωσε άλλωστε, το 2018 όπως και το 2019, 5 αστέρια μέσα από τις κριτικές στο Τripadvisor! https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189415-d12222991-Reviews-Taverna_Temenia-Chania_Town_Chania_Prefecture_Crete.html

Όταν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό, με τρίωρο σιγοψήσιμο, αντικριστό!

Διεύθυνση: Τεμένια Σελίνου, Χανιά

Τηλέφωνο: +30 28230 51081 & 51590, Κιν.: 6974145718

Facebook:  https://www.facebook.com/TavernaTemenia/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook