ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής: Διπλά δειλός ο Μητσοτάκης

συριζα-για-τη-σύσταση-προανακριτικής-924282

Διπλά δειλό, χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την πληροφορία που διέρρευσε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, μόνο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο (δείτε ΕΔΩ).

Τον καλούν μάλιστα να προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για όλους όσους κατονομάζει ο Αντώνης Σαμαράς στη μήνυσή του, υπονοώντας προφανώς και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια», αναφέρουν οι πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Κάνουν μάλιστα λόγο για «νέο φθηνό τακτικισμό που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ.Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου και είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα».

Και οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν: «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook