Προσοχή: Μεγαλώνει… ώρα με την ώρα η καθίζηση στο ΒΟΑΚ στα Χανιά | Photos

προσοχή-μεγαλώνει-ώρα-με-την-ώρα-η-κα-815551

Μπορεί να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τον όμορφο καιρό στα Χανιά, όμως οι υποδομές συνεχίζουν να υποφέρουν από τις πληγές της θεομηνίας της προηγούμενης εβδομάδας.Ο λόγος για τον ΒΟΑΚ και την καθίζηση μήκους 50 μέτρων που παρατηρήθηκε την Δευτέρα στο σημείο κοντά στη στροφή για Μεγάλα Χωράφια.

Και αν αρχικά φαινόταν να έχει υποχωρήσει λίγο το βουνό (περίπου μισό μέτρο), την Τρίτη οι εικόνες προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία και προβληματισμό, αφού η γη έχει «φύγει» δύο περίπου μέτρα!

Εκτός από το επικίνδυνο κενό, ανησυχία προκαλούν τα δέντρα που παρασύρονται από τον τεράστιο όγκο της γης που καταρρέει και τα οποία κλίνουν προς το δρόμο. Έτσι, η εθνική οδός έκλεισε για λίγο, αφού δύο από αυτά έπρεπε να κοπούν και να απομακρυνθούν από αρμόδιο συνεργείο.Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ενέργειας, Νίκος Καλογερής, ο οποίος έκανε λόγο για τεράστια ζημιά στο οδικό δίκτυο όλου του νομού, αλλά επισήμανε και την ανάγκη συντήρησης του ΒΟΑΚ.zarpanews.gr

5 thoughts on “Προσοχή: Μεγαλώνει… ώρα με την ώρα η καθίζηση στο ΒΟΑΚ στα Χανιά | Photos

  1. Ο κυρ Σταυρος, ο περιφερειαρχης Ηρακλειου αμόλησε τους κολλητους του του για να φωτογραφηθούν την ωρα που κλαδεύονταν τα αρμυρίκια στην υπό διάλυση Ε.Ο.
    Αλλο ένα φοβερό εργό του Σταυρου στα Χανιά μας.
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ…..

  2. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ….
    ΚΑΛΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΝΟΩ…

  3. Οι πολιτικοί στα Χανιά τι δουλειά θα έκαναν αν είχαν δουλειά; Πχ θα τους εμπιστευοσασταν να καθαρίσουν με σκούπα το πεζοδρόμιο σας? Θα την έκαναν σωστά τη δουλειά ή η γρουσουζικα; Θα τους εμπιστευοσασταν να βγάλουν το σκύλο σας βόλτα; Θα το γύριζαν πίσω το σκύλο; Θα τους βάζατε να σας βαψουν το σπίτι;
    Δε νομίζω. Όσα έρχονται είναι η λογική πορεία των πραγμάτων.αυτους ψηφίζαμε θα γελάσει η θα κλάψει το σύμπαν αναλόγως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook