Χανιά | Κλειστή για λίγο η εθνική – Κόβουν δέντρα έτοιμα να πέσουν στο ΒΟΑΚ | Photo + Video

χανιά-κλειστή-για-λίγο-η-εθνική-κόβο-815590

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την καθίζηση που παρατηρήθηκε εχθές στον ΒΟΑΚ, κοντά στη στροφή προς Μεγάλα Χωράφια.

Η πλαγιά στο πλευρό του δρόμου έχει αρχίσει να υποχωρεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κλείσει η εθνική οδός για ένα διάστημα. Ο λόγος ήταν δύο δέντρα που χαμηλώνοντας μαζί με το έδαφος, ήταν έτοιμα να πέσουν στο οδόστρωμα, ενώ ήδη εμπόδιζαν νταλίκες και φορτηγά που περνούσαν από το σημείο.

Έτσι, επιστρατεύτηκε αρμόδιο συνεργείο αλλά και εκσκαφέας προκειμένου να απομακρυνθούν και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα για τους οδηγούς του πολύπαθου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Κλειστή για λίγο η εθνική – Κόβουν δέντρα έτοιμα να πέσουν στο ΒΟΑΚ | Photo + Video

  1. τεσσερα χρονια ο Περιφερειαρχης ηρακλείου κ. Αρναουτάκης Σταυρος τάιζε σανό τους Χανιώτες. Μηδεν εργα, μηδεν υποδομες, ολοι οι αλλοι νομοι λιγοτερα απο οτι επαιρνε το Ηράκλειο.Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στις υποδομές τις τελευταίες ημέρες. Τωρα με το κλάδεμα των δένδρων προεκλογικά μπορώ να σκεφτώ ότι είναι έτοιμος να μας ταίσει και τα κλαδια από τα αρμυρίκια και τα λοιπά «καλλωπιστικά» φυτά της Ε.Ο που ειναι αρμοδιοτητα της Περιφέρειας.

    Υπάρχουν δυο υποψήφιοι πλέον Χανιώτες ως περιφερειάρχες. Ανάλογα με τα πολιτικά πιστέυω του καθενός ας ψηφίσουμε εναν απο τους δύο.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΚΥΡΙΕ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ! ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

  2. Ο κυρ Σταύρος λίγο πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι δυτικά του Ηρακλείου υπάρχουν τα Χανιά.
    Και μην πάει το μυαλό σας σε κανένα έργο. Oχι προς θεού.ενα κλαδέματακι κανει ο άνθρωπος
    Γελάει ο κόσμος!!!
    Μαύρο!!!!!

  3. O ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ. ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook