Ο δήμος Κισσάμου παρεξηγήθηκε και… στέλνει επιστολές

ο-δήμος-κισσάμου-παρεξηγήθηκε-και-στ-922453

Επιστολή έστειλε σε όοοολα τα ΜΜΕ των Χανίων – και όχι μόνο – ο δήμος Κισσάμου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δείτε ΕΔΩ, στο θέμα που δημιούργησε ο ίδιος ο Δήμος, αφού έστειλε δελτίο τύπου χαρακτηρίζοντας παραπλανητικές ειδήσεις, ειδήσεις που τελικά επιβεβαιώθηκαν, δείτε ΕΔΩ.

Εμείς εδώ στο zarpanews.gr, δεν έχουμε τίποτα με τον συγκεκριμένο δήμο, απλά το «ζαρπάκι της ημέρας», λέγοντας αλήθειες φαίνεται ότι τους ενόχλησε, διότι τους ξεμπρόστιασε, όπως λέμε εμείς εδώ…

Επίσης συμβουλεύω τους συντάκτες των επιστολών να διαβάσουν ξανά προσεκτικά το «ζαρπάκι της ημέρας», διότι δεν το κατάλαβαν.

Αντί να σταματήσουν τις επιστολές, επιμένουν να στέλνουν, μάλλον για εσωτερική κατανάλωση. Τελικά φαίνεται ότι έχουν σίγουρα πρόβλημα πολιτικής διαχείρησης κρίσεων και σε ήρεμη κατάσταση.

Εν κατακλείδι τους αφιερώνουμε αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: Ο έξυπνος παραδέχεται… Ο πονηρός δικαιολογείται… Ο ανόητος επιμένει…

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Έκπληξη προκαλεί η προσβλητική, ανεξήγητα  εχθρική και υποτιμητική επίθεση που δέχτηκε ο  Δήμος Κισσάμου για την φαινομενικά αντικρουόμενη ανακοίνωσή του με την οποία χαρακτήριζε ανακριβή  την είδηση υπαγωγής του στο «βαθύ κόκκινο» (βάσει δημοσιεύματος της Τετάρτης 21-4-2021) σε αντίθεση με την  ανακοίνωση του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Ν. Χαρδαλιά (Παρασκευή 23-4-2021) ότι ο Δήμος Κισσάμου «μπαίνει» στο βαθύ κόκκινο των μέτρων για την πανδημία.

Για τον Δήμο Κισσάμου , η είδηση που ανακοινώθηκε από τον κ. Υφυπουργό στις 23-4-2021, δεν υπήρχε κατά την 21η , 22α και μέχρι τις 18.00 ώρα της 23ης Απριλίου και γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι έπρεπε, προς αποφυγήν διασποράς φημών και μη επιβεβαιωμένων πληροφοριών, να δώσουμε στους δημότες μας μια καθησυχαστική ενημέρωση.

Ούτε εναντίον των δημοσιογράφων που πρωτοέγραψαν την φήμη-είδηση επιτεθήκαμε, ούτε ειρωνευτήκαμε ως… ό,τι νάναι τα ειδησεογραφικά Μέσα που το αναδημοσίευσαν, ούτε χαρακτηρίσαμε την είδηση ως ψευδή. Απλώς κάναμε μια έκκληση προς τους δημότες μας να τηρούν με προσοχή τα υφιστάμενα μέτρα προστασίας, προσπάθεια την οποία πάντα είχαμε και μένουμε με την βεβαιότητα ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα ΜΜΕ του νομού μας στέκονται αρωγοί μας, όπως ελπίζουμε και από εδώ και πέρα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook