Ο δήμος, ότι νάναι, Κισσάμου και το βαθύ κόκκινο – Μιλούσαν για παραπλανητικές ειδήσεις

ο-δήμος-ότι-νάναι-κισσάμου-και-το-βαθύ-1211357

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι ο δήμος Κισσάμου πάει για «βαθύ κόκκινο».

Εμεις στο zarpanews.gr, σκεφτήκαμε να μην γράψουμε κάτι και τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να περιμένουμε σε μερικές ώρες τις επίσημες ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά. Εμείς περιμέναμε, κάποιοι άλλοι, ποιος ξέρει γιατί, όχι…

Κατά τις 2.30 το μεσημέρι έφτασε δελτίο τύπου από την Γραμματεία δημάρχου που έλεγε τα παρακάτω:

«ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ενστερνιζόμενοι την έντονη ανησυχία των δημοτών μας για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας και ιδιαιτέρως μετά τα ανακριβή πρόσφατα δημοσιεύματα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος Κισσάμου βρίσκεται σε εγρήγορση λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή μας αξιολογούνται συνεχώς και βρισκόμαστε σε άμεση και άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, Κέντρο Υγείας).

Όπως ενημερώσαμε και με προηγούμενο δελτίο τύπου, ήδη προγραμματίστηκε δράση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) την Μεγάλη Τετάρτη για όσους επιθυμούν να εξεταστούν.

Παρόλα αυτά όμως, θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους να τηρείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαιτούμενα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία δείχνοντας ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Οι παραπλανητικές ειδήσεις τροφοδοτούν τον πανικό και μόνο σύγχυση και φόβο δημιουργούν. Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη ψυχραιμία.»

Αυτά μέχρι το απόγευμα που έβαλε τελικά ο Χαρδαλιάς τον δήμο Κισσάμου στο «βαθύ κόκκινο»…

Συμπέρασμα: Από πολιτική διαχείρηση κρίσεων ο δήμος Κισσάμου, είναι «για τα πανηγύρια», τα Κισσαμίτικα, που είναι και ωραία…

ΖΑΡΠ…

Έχει και συνέχεια…, διαβάστε ΕΔΩ

4 thoughts on “Ο δήμος, ότι νάναι, Κισσάμου και το βαθύ κόκκινο – Μιλούσαν για παραπλανητικές ειδήσεις

  1. ΜΠΡΕ ΠΑΠΠΑ ΙΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΡΗΜΟΣ????????
    ΕΠΑΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ¨ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΣΕΡΤΟ» ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ COVID…
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΕΡΓΟΛΑΒΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ…
    Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…

  2. Περίμενε ασβέ, θα έρθει ο πρώτη φορά αριστερά και θα την σιάξει την κατάσταση. Όπως έκανε με τα μνημόνια, τους θεσμούς, τον ενφια, τον κατώτατο μισθό, το μεταναστευτικό, τις προσλήψεις στην υγεία και τόσα ακόμα…
    Αλήθεια, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι το μπουλούκι του alexis θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα την πανδημία;
    Γελάει ο κόσμος..

  3. Αυτο το προβλημα εχει η ψωροκοσταινα. Χωρις να πει κατι για συριζα κ αλεξιδες ο Αρκαλος, εσυ «κοντη» τσαπου του ανταπαντας με αντιπολητευση. Μια ζωη κομπλεξικοι κ κοντοτσαπουδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook