Μπάχαλο με τις διοικήσεις των νοσοκομείων – Εκτός ο Φραγκάκης από το Νοσοκομείο Χανίων, ποιος παίρνει τη θέση του

μπάχαλο-με-τις-διοικήσεις-των-νοσοκομ-777519

Ανατροπές στις τοποθετήσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων στην Ελλάδα, την Κρήτη αλλά και τα Χανιά, έκρυβε η σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Χανίων, ο Εμμανουήλ Μπολώτης θα πάρει τη θέση του Μανώλη Φραγκάκη, ένα μήνα μετά την πρώτη επίσημη ενημέρωση για τις επερχόμενες διοικήσεις (δείτε ΕΔΩ).

Το βιογραφικό του νέου υποδιοικητή:

Ο Μάνος Μπολώτης γεννήθηκε στα Χανιά το 1973 και είναι κάτοχος Bachelor στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και Master σε Marketing με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων, από τα Πανεπιστήμια Bradford & Newcastle της Αγγλίας αντίστοιχα.Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης έχοντας διατελέσει Ειδικός Συνεργάτης του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης της Βουλής των Ελλήνων (2008), με αντικείμενο μεταξύ άλλων, την διαβούλευση με φορείς και οργανισμούς για την προετοιμασία του νομοθετικού έργου της Επιτροπής. Επίσης διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξεως (2009) σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και εθιμοτυπίας.

Έχει επίσης εργασθεί σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από θέσεις ευθύνης σε θέματα επικοινωνίας και εμπορικής πολιτικής, τόσο στον τομέα της Υγείας όσο και στον κλάδο της Πληροφορικής.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ.

Είναι έγγαμος με ένα παιδί.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, «μετά από μερική τροποποίηση της εντολής διορισμού των 111 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας:

1) Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

2) Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

Επισημαίνεται ότι, το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με το νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook