Νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Χανίων ο Γιώργος Μπέας – Δείτε τις νέες διοικήσεις για όλη την Κρήτη

Επίσημη ανακοίωνση για τις νέες διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ήρθε από το Υπουργείο Υγείας για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις νέες ηγεσίες των Νοσοκομείων της Κρήτης.

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων ο “Άγιος Γεώργιος”, νέος διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπέας ενώ στη θέση του αναπληρωτή διοικητή ετοιμάζεται να καθίσει ο Μανώλης Φραγκάκης.

Ο κ. Μπέας με μακρά πορεία στον τραπεζικό τομέα, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου και αντιπρόσωπος της Eurobank Χρηματιστηριακής Χανίων και θα αναλάβει καθήκοντα στις 29-11-2019, οπότε και λήγει η θητεία του τωρινού Διοικητή Μηνά Βουλγαρίδη (ΦΕΚ διορισμού 648/ΥΟΔΔ/30-11-2016).

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου Διοικητής ορίζεται ο Λευτέρης Μαρκάκης

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), Διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης και αναπληρωτής ο Στέλιος Κτενιαδάκης.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, νέος Διοικητής είναι ο Κωνσταντίνος Τερζάκης και αναπληρώτρια ορίζεται η Ελευθερία Κωστάκη.

Στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Λασιθίου ορίστηκαν οι εξής:

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ & ΓΝ – ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» Κοινός Διοικητής ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΣΗΤΕΙΑ»)

Αναπληρωτής Διοικητής ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ»)

Αναπληρωτής Διοικητής ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΓΝ – ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» Αναπληρωτής Διοικητής ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ