Μια οφειλόμενη απάντηση στη ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων από το zarpanews.gr

μια-οφειλόμενη-απάντηση-στη-νοδε-νδ-χα-879003

Ποιος διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις τώρα, κύριοι της ΝΟΔΕ Χανίων;

H αναμενόμενη και απόλυτη επιβεβαίωση του zarpanews.gr για το ψηφοδέλτιο των Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, δείτε (ΕΔΩ), ήρθε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το μεσημέρι της Τρίτης, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις από το κόμμα.

Είναι η ώρα λοιπόν, η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, να μας δώσει τις δικές της εξηγήσεις, να ζητήσει μια ταπεινή «συγνώμη» ή τουλάχιστον να ανακαλέσει τα περί «fake news» για τα οποία μας κατηγόρησε, με περισσή ευκολία, δείτε (ΕΔΩ).

Αδυνατούμε ακόμα και τώρα να κατανοήσουμε γιατί ένα πολιτικό κόμμα μπήκε στην διαδικασία να επιτεθεί με αυτόν τον τρόπο σε ένα μέσο ενημέρωσης, διαψεύδοντας δημοσιογραφικές πληροφορίες που και έγκυρες ήταν και διασταυρωμένες.

Είναι προφανές πως δεν έχουν καμία πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων εντός του κόμματος που εκπροσωπούν…

Είναι ακόμα προφανές πως το πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο της οργάνωσης θυμίζει ερασιτεχνικό σύλλογο και όχι κόμμα εξουσίας…

Αυτά όμως ούτε μας αφορούν ούτε μας ενδιαφέρουν. Ένα άλλο ζήτημα που δεν μας ενδιαφέρει είναι η συμπαθής προσπάθεια της ΝΟΔΕ να κρατήσει εσωκομματικές ισορροπίες και να «χρυσώσει το χάπι» σε αυτοχρισμένους ημιεπώνυμους πολιτευτές της πόλης.

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν καλά ότι για να «ανέβει» κάτι στο zarpanews.gr και έγκυρο είναι και διασταυρωμένο,  ακόμα και όταν παρουσιάζεται σαν πληροφορία. Από τώρα το γνωρίζει και η ΝΟΔΕ.

Ελπίζουμε στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να πορευτεί με περισσότερη σοβαρότητα. Και αν θέλει να πετύχει κάτι τέτοιο, ας ξεκινήσει με μια οφειλόμενη «συγνώμη» στο zarpanews.gr.

ΖΑΡΠ…

One thought on “Μια οφειλόμενη απάντηση στη ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων από το zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook