«Κοντός ψαλμός, αλληλούια…» Τι απαντά η Ν.Δ. στα Χανιά στο zarpanews.gr για το ψηφοδέλτιο του κόμματος

κοντός-ψαλμός-αλληλούια-τι-απαντά-876857

Ανακοίνωση, με αφορμή το δημοσίευμα του zarpanews.gr, με τίτλο «“Κλείδωσε” το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά – Αυτά είναι τα έξι ονόματα», έδωσε στην δημοσιότητα η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας Χανίων.

Τι αναφέρει:

“Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τα Χανιά μέσω τοπικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως “Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και κρατώντας πάντα τις απαιτούμενες πολιτικές ισορροπίες, το εκλογικό επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε. ”

Ως Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων της Νέας Δημοκρατίας θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αλλά και τους “βιαστικούς” δημοσιογράφους πως η Πειραιώς ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Θέλοντας να είμαστε πάντοτε ειλικρινείς και συνεπείς προς τους συμπολίτες και υποστηρικτές μας, καταδικάζουμε την προσπάθεια διάδοσης ψεύτικων ειδήσεων, ειδικά αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο για τη χώρα μας.

Αναμένουμε όλοι, σε ανακοίνωση από επίσημες πηγές του κόμματος!”

Απάντηση zarpanews.gr

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, για να δικαιολογήσει προφανώς τους λόγους ύπαρξης της, έβγαλε ανακοίνωση – απάντηση, προς το zarpanews.gr, για να μας εγκαλέσει, να μην είμαστε βιαστικοί, σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο νόμο.

Προφανής στόχος της οργάνωσης, είναι με την εν λόγω ανακοίνωση, να διατηρήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες σε τοπικό επίπεδο, καθώς μετά το δημοσίευμα μάλλον κάποιοι εκ των επίδοξων μνηστήρων θα κοιμήθηκαν μπρούμυτα.

Αγαπητοί φίλοι της ΝΟΔΕ της Ν.Δ στα Χανιά:

Το δημοσίευμα είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικών πληροφοριών. Αν αυτές επαληθευτούν ή  όχι θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Η σπουδή σας να διαψεύσετε δημοσιογραφικές πληροφορίες, μάλλον έχει στόχο εντελώς διαφορετικό.

Άλλωστε, κοντός ψαλμός, αλληλούια…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook