Κυνήγι Θησαυρού 2019: Νικητές τα «Τσικάκια» – Δείτε τις πέντε πρώτες ομάδες | Photos

κυνήγι-θησαυρού-2019-νικητές-τα-τσικάκι-825385

Με αγωνία, τρέξιμο, αλλά και πολύ κέφι, ολοκληρώθηκε και φέτος το Κυνήγι Θησαυρού στα Χανιά.

Δείτε τους γρίφους και φωτογραφίες από τα σημεία

Ο Super fm 89.6, ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης προσέφεραν στις 70 ομάδες και στους κοντά 1.000 κυνηγούς, το «Κυνήγι θησαυρού 2019«, ένα αποκριάτικο παιγνίδι – που σχεδιάστηκε μαζί με τους «Ταραμάδες», τους νικητές του 2018 – γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες και τους γρίφους του παιχνιδιού 

Η εκκίνηση του παιχνιδιού έγινε στη 1 το μεσημέρι, όταν ανακοινώθηκε ο πρώτος γρίφος από τον Δημήτρη Παππά ο οποίος ήταν στον αέρα του Super fm 89.6 για περίπου 6 ώρες, δίνοντας τον παλμό στα πληρώματα, καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες – βοήθειες, .

Οι 70 ομάδες οδηγήθηκαν μέσα από τους γρίφους από σημείο σε σημείο και τερμάτισαν εκεί από όπου ξεκίνησαν, στα γραφεία του Super Fm 89.6, όπου παρέδωσαν τη λίστα των αντικειμένων τους και άκουσαν την τελική κατάταξη των νικητών, η οποία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Μιχάλης Λυκάκης – Τσικάκια2. Άλκηστις Ρούσσου – Καπεταναίοι3. Ευτύχης Τσιβουράκης – Χαρταετοί4. Αντώνης Λυρώνης – Γκασμάδες5. Κώστας Κίτρινος – Οι κίτρινοι

Η αντίστροφη μέτρηση για το Κυνήγι Θησαυρού 2020 έχει ήδη αρχίσει και το διοργανώνει ο Super fm 89.6 μαζί με την νικήτρια ομάδα, τα Τσικάκια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook