Κρήτη | Συγχαρητήρια και ευχές από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (δείτε ΕΔΩ), ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλης Καρτσωνάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τα ευχές στους επιτυχόντες, ενώ δεν έδωσε κουράγιο σε όσους υποψηφίους δεν τα κατάφεραν.

Στο σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης του ο κ. Καρτσωνάκης αναφέρει τα εξής

Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.

Θα ήθελα επίσης να απευθύνω συγχαρητήρια στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών αλλά και τις οικογένειές τους που παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν θέλω να πω ότι η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά συνεχίζεται με καθημερινή μάχη. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι οι στόχοι στο τέλος θα επιτευχθούν.

Εύχομαι από καρδιάς στους επιτυχόντες καλή δύναμη και καλές σπουδές έχοντας υπόψη ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο. Τα καλύτερα να είναι πάντα μπροστά σας!

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ