Κρεοπωλείο – Mini Market «ΓΚΙΩΝΑΣ ΣΦΑΚΟΣ»: Εξαιρετικά κρέατα, τυροκομικά και παραδοσιακά προϊόντα στα Ραπανιανά Κολυμβαρίου

κρεοπωλείο-mini-market-γκιωνασ-σφακοσ-εξαι-1076740

Ο Νικόλαος Περουλάκης δεν έχει απλά ένα καλό κρεοπωλείο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό παραδοσιακό κρεοπωλείο όπου φιλοξενούνται και ντόπια τυροκομικά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, ενώ θα βρείτε ακόμη και κρασιά!

Εδώ και 15 χρόνια, στα Ραπανιανά Κολυμβαρίου, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει φρέσκο ντόπιο κρέας, κάποια και δικής τους παραγωγής, αλλά και ιδιαίτερα κρεατο-παρασκευάσματα φτιαγμένα με μεράκι και επιλεγμένα υλικά.

«Απο το 2005 μέχρι και σήμερα ο κόσμος μας επιλέγει για την ποιότητά μας, την ποικιλία μας, το φιλικό πρόσωπο και προσωπικό, αλλά και την άριστη επικοινωνία που καταφέρνουμε να έχουμε μαζί του», σημειώνει ο ιδιοκτήτης κύριος Περουλάκης.

Στο κρεοπωλείο «ΓΚΙΩΝΑΣ ΣΦΑΚΟΣ» μπορείτε επίσης να παραγγείλετε να σας παρασκευάσουν διάφορες παραδοσιακές λιχουδιές όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, σπληνάντερο, κοιλιδάκια και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Διεύθυνση:  Ραπανιανά Κολυμβαρίου, Χανιά, Τηλέφωνο: 28240 23933

Facebook:  https://www.facebook.com/Κρεοπωλειο-Σφακος-Γκιωνας-1651811068439294

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook