«Ήταν κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο» – Τι λέει ο 13χρονος που προσκάλεσε στην Σακελλαροπούλου στη Σητεία μετά τις πλημμύρες

ήταν-κάτι-πάρα-πολύ-δυσάρεστο-τι-λέ-1564343

Για την απόφαση του να στείλει γράμμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την πρόσφατη πλημμύρα στην Σητεία και τις καταστροφές που άφησε πίσω της, μίλησε ο 13χρονος Γιώργος Σταυρακάκης (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Ο μαθητής από την Σητεία, μίλησε στην ΕΡΤ3 για το «πρωτοφανές γεγονός» όπως το χαρακτήρισε, που «όμοιο του δεν είχε ξαναδεί».

«Ήταν κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο» είπε ο 13χρονος για τις καταστροφές που προκλήθηκαν και πρόσθεσε «Χάθηκαν πολλές περιουσίες, αμάξια, μαγαζιά πλημμύρισαν» συμπλήρωσε και συνέχισε «Σκέφτηκα να γράψω στην κα Πρόεδρο γιατί είναι η Αρχηγός του κράτους και εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα και εμείς στη Σητεία είμαστε στο Ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, αλλά είμαστε και εμείς Ελλάδα, οπότε την προσκαλώ να έρθει» συνέχισε «να δει τις καταστροφές αλλά και τα αξιοθέατα και να μιλήσει με τον κόσμο και τα προβλήματα του».

Στη συνέχει, ο Γιώργος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Στο γράμμα έγραψα ότι χάθηκαν πάρα πολλές περιουσίες, αν έρθει η κα πρόεδρος θα δώσει κουράγιο και δύναμη στους πολίτες, θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς της να βρεθεί στη Σητεία» πρόσθεσε ο μαθητής λέγοντας πως περιμένει με ανυπομονησία την απάντηση της καταλήγοντας «θα ήταν πάρα πολύ ωραίο».

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook