Η αναμενόμενη ψήφος των Χανιωτών και η επόμενη μέρα για τα Χανιά

η-αναμενόμενη-ψήφος-των-χανιωτών-και-η-889160

Χωρίς εκπλήξεις ήρθε το εκλογικό αποτέλεσμα στο νομό Χανίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την πολιτική του κυριαρχία, διευρύνοντας μάλιστα την διαφορά από τη ΝΔ σε σχέση με τις ευρωεκλογές, παρά τη διαφαινόμενη ήττα του.

Τα Χανιά λοιπόν μπορεί να μην βάφτηκαν «μπλε» όμως η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε στο νομό τρεις βουλευτές, έναντι ενός του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης αναμενόμενο.

Μεγάλος κερδισμένος, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος μετά από ένα διάστημα παρατεταμένης αμφισβήτησης κατάφερε να έρθει πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερος στο νομό, με ελάχιστη διαφορά από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Βέβαια, η εσωκομματική αναμέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε «χαμένο» με την κλασική έννοια, αφού και ο Γιώργος Σταθάκης με 11.600 σταυρούς μπορεί μεν να μην εξελέγη λόγω εκλογικού νόμου, φάνηκε όμως ότι παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στους Χανιώτες.

Στη Νέα Δημοκρατία, οι 16.000 σταυροί δεν ξέρω αν ικανοποιούν την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έκανε εν πολλοίς μια… προσωπική προεκλογική εκστρατεία, ζητώντας περισσότερους σταυρούς για να έχει περισσότερη δύναμη.

Όσο για τον Βασίλη Διγαλάκη, η εκλογή του, φέρνει την πλήρη επιβεβαίωση του zarpanews.gr και η ανάληψη χαρτοφυλακίου υφυπουργού και μάλιστα στον τομέα και τον χώρο δραστηριοποίησής του, κάνει τον πρώην πρύτανη τον μόνο εκπρόσωπο των Χανίων στη νέα Κυβέρνηση.

ΖΑΡΠ…

3 thoughts on “Η αναμενόμενη ψήφος των Χανιωτών και η επόμενη μέρα για τα Χανιά

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    Και, πάντοτε ως συνήθως, όχι μόνο είπε μπούρδες αλλά έκανε και μια τρύπα στο νερό. Ό,τι ακριβώς κάνει, δηλαδή, ένας απαίδευτος λαός που έχει μάθει να χάφτει τα μεγάλα λόγια και να βγάζει το άχτι του τιμωρώντας, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κατά βάθος δεν τιμωρεί αλλά αυτοτιμωρείται.
    Όπως έκανε όταν πίστεψε στον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά έφερε τον Μητσοτάκη για να τιμωρήσει τον Ανδρέα και μετά ξανάφερε τον Ανδρέα για να τιμωρήσει τον Μητσοτάκη… και μετά πίστεψε στον Σημίτη κι έφερε τον Κώστα Καραμανλή για να τιμωρήσει τον Σημίτη… και μετά πίστεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και στα λεφτά που υπήρχαν… και κάπου εκεί έχασε τελείως τον μπούσουλα κι έπεσε στο σαξές στόρυ του Σαμαρά και μετά πίστεψε στην αριστερή ελπίδα και μετά…
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ…

  2. Πάλι δεξιά πάλι τα ίδια,δεν βαλανε μυαλό,κόψανε συντάξεις δώρα βάλανε ενφια βάλανε φόρο επιτηδεύματος,σκάνδαλα,μνημονια,πεινα,αυτοκτονίες αυτοί εκεί,το κρίμα στο λαιμό σας τώρα ότι και να πάθουμε πάλι σαν λαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook