Halepa Hotel: The Traditional City Hotel στην ιστορική Χαλέπα Χανίων

halepa-hotel-the-traditional-city-hotel-στην-ιστορική-χαλέπα-χανίων-1060995

Παραδοσιακό και… χαλαρωτικό, το Halepa Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων, στη γνωστή ιστορική περιοχή της Χαλέπας από την οποία και πήρε το όνομά του.

Η γοητεία και η προσωπικότητα του χθες, σε συνδυασμό με τις ανέσεις και την τεχνολογία του σήμερα, καθιστούν το «Χαλέπα Hotel» ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν τη συνύπαρξη της ιστορίας και της παράδοσης με τις απαιτήσεις του σήμερα.

Η ιδιαίτερου κάλους, «Νεοκλασική» αρχιτεκτονική του κτιρίου του ξενοδοχείου, διατηρήθηκε ακόμα και μετά τη μετατροπή του σε πολυτελή μονάδα διαμονής. Το κτίριο αυτό έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην κρητική ιστορία, φιλοξενώντας τη βρετανική πρεσβεία στην Κρήτη για σύντομο χρονικό διάστημα τον καιρό της «Κρητικής Πολιτείας».

«Από το 1990 προσφέρουμε υπηρεσίες διαμονής και οι πολλοί επισκέπτες μας είναι η απόδειξη υπεροχής μας όταν ο επισκέπτης αναζητά ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον διαμονής στην πόλη των Χανίων. Σ’ εμάς θα το βρουν σίγουρα, μαζί με τη φημισμένη Κρητική φιλοξενία», σημειώνουν οι άνθρωποι της ιδιοκτήτριας εταιρίας Τουριστικές Επιχειρήσεις Χαλέπα Α.Ε.», οι οποίοι οραματίζονται επίσης μελλοντική επέκταση δραστηριοτήτων, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και με συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών.

Είτε βρίσκεστε στα Χανιά για δουλειά, είτε για αναψυχή, επισκεφτείτε το Χαλέπα, και απολαύστε την απόλυτη, προσωπική και θερμή κρητική φιλοξενία με μια αίσθηση πολυτέλειας. Τα 12 άτομα που απασχολούνται σε όλα τα πόστα του ξενοδοχείου, μπορούν να σας εγγυηθούν μια αξέχαστη διαμονή.

Διεύθυνση:  Ελευθερίου Βενιζέλου 164,  Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 28440

Facebook:  https://www.facebook.com/halepahotel

Instagram:  https://www.instagram.com/halepa_hotel/

Website:  https://www.halepa.com

Photo by: Spiros Zaharakis (www.spzphoto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook