Γυρίσματα στα Χανιά για τον Τάσο Τέλλογλου: «Η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι σαν… ταινία επιστημονικής φαντασίας»

γυρίσματα-στα-χανιά-για-τον-τάσο-τέλλο-1046522

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Τάσος Τέλλογλου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Special Report» για τον ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ.

Ο γνωστός ερευνητικός δημοσιογράφος αναζητά και μελετά τις προϋποθέσεις για να ανοίξει η τουριστική σεζόν στην Κρήτη, εξετάζοντας τις υγειονομικές και τις λοιπές συνθήκες στις οποίες θα εξελιχθεί αναγκαστικά ελέω κορονοϊού η φετινή τουριστική σεζόν.

Όπως σχολίασε στο zarpanews.gr, «η Κρήτη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Πέρα από την Κρήτη, επιλέξαμε και την Μύκονο, έναν προορισμό με αδύναμη υγειονομική βάση, μόλις 6 κλίνες στο Κέντρο Υγείας, αλλά πολλή κίνηση. Πώς θα πραγματοποιηθεί τουριστική σεζόν χωρίς κρεβάτια; Πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς μία «έκρηξη κρουσμάτων».»Ακόμη, τόνισε ότι έχουν πλέον όλοι καταλάβει ότι η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι σαν… ταινία επιστημονικής φαντασίας, με την αγωνία για νέα κρούσματα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τα μέτρα που καλούνται να τηρήσουν τα καταστήματα.

Ο κος Τέλλογλου συζήτησε με ανθρώπους του τουρισμού στα Χανιά και την Κίσσαμο, ενώ σειρά παίρνει από αύριο ο νομός Ηρακλείου, με μεγαλύτερη εστίαση στο υγειονομικό κομμάτι. Η εκπομπή αναμένεται να μεταδοθεί στις 2 Ιουνίου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στα Χανιά, αφού μάλιστα πάντρεψε με Χανιώτη την ανιψιά του, η οποία εργάζεται πλέον στην πόλη μας ως δασκάλα.

Ακόμη, έχει βρεθεί στο νομό και άλλες φορές για ρεπορτάζ τουριστικού περιεχομένου σε κατά καιρούς εκπομπές, για την αμερικάνικη βάση, ενώ αλησμόνητη έχει μείνει στο μυαλό του η έρευνα για την οπλοκατοχή στα ορεινά χωριά της Κρήτης.zarpanews.gr

2 thoughts on “Γυρίσματα στα Χανιά για τον Τάσο Τέλλογλου: «Η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι σαν… ταινία επιστημονικής φαντασίας»

  1. Άκρως συστημικός (!)ο εν λόγω δημοσιογράφος μόνο αντικειμενικός δεν μπορεί να είναι σε ότι ..»έρευνα» κάνει…Δεν φαίνεται ως καλό ποδαρικό(!) πάντως η εδώ ..παρουσία του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook