Γυρίσματα και στα Χανιά για την εκπομπή του Τάσου Τέλλογλου – Ποιοι Χανιώτες μιλάνε για τη φετινή σεζόν

γυρίσματα-και-στα-χανιά-για-την-εκπομπ-1050657

Το πρώτο κύμα της πανδημίας στην Ελλάδα φαίνεται να έχει περάσει, ωστόσο πίσω έχει μείνει ένας «μεγάλος ασθενής»: ο κλάδος του τουρισμού που πέρυσι μόνο συνέβαλε κατά 20,8% στο ΑΕΠ της χώρας. Η εκπομπή έρευνας του Τάσου Τέλλογλου «Special Report» ταξίδεψε με πλοίο και αεροπλάνο, στην Κρήτη και τη Μύκονο.

Γυρίσματα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και στα Χανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τον Αntenna

O Τάσος Τέλλογλου συνομίλησε με επιχειρηματίες και εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, σχετικά με τις δικές τους προσδοκίες και τα σχέδια που κάνουν ή δεν κάνουν. Παράλληλα, η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τις προετοιμασίες των υγειονομικών μονάδων των δύο νησιών που ενδέχεται να κληθούν να αντιμετωπίσουν «εισαγόμενα» κρούσματα κορονοϊού.

Σε καίρια ερωτήματα, σχετικά με τη δυνατότητα των τουριστικών επιχειρήσεων να ανταποκριθούν σε αυτό το ολότελα διαφορετικό καλοκαίρι, αλλά και την ετοιμότητα της χώρας να υποδεχθεί τουρίστες από το εξωτερικό, απαντούν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο επικεφαλής του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος και ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport, Alexander Zinnel.

Στα Χανιά, ο έμπειρος δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Σχοινοπλοκάκη, παραγωγό λαδιού και κρασιού ο οποίος είχε αναδειχθεί πριν μερικά χρόνια ως ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους αγρότες, με τον Γιώργο Μαθιουλάκη, Διευθύνων Σύμβουλο μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, με τον Ιωσήφ Αποστολάκη, εργαζόμενο σε ξενοδοχείο 12μηνης λειτουργίας στο κέντρο των Χανίων και Πρόεδρο του Σωματείου Επισιτισμού, με τoν Mιχάλη Προβατόπουλο ιδιοκτήτη μικρότερου ξενοδοχείου στην Παλιά Πόλη και την Ελίνα Μανουσαρίδου ιδιοκτήτρια εστιατορίου

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook