GK Beach Eatery & Cafe Bar: Μπάνιο, καφές και φαγητό δίπλα σε μία υπέροχη παραλία στις Καλύβες

gk-beach-eatery-cafe-bar-μπάνιο-καφές-και-φαγητό-δίπλα-σ-1066220

Το GK Beach eatery & cafe bar βρίσκεται στο GK Beach hotel στις Καλύβες Αποκορώνου και λειτουργεί εδώ και 28 χρόνια. Είναι γνωστό και ως Γαλάζιο Κύμα.

Η τοποθεσία είναι ιδανική και βρίσκεται πάνω σε μία αμμώδη παραλία αμέσως μετά την Κυανή Ακτή. Για τους πελάτες του GK Beach Eatery & Cafe Bar διατίθενται ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν. Μετά από το μπάνιο σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας στα τραπέζια μας με θέα την θάλασσα και πάντα τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια όλων μας.

Το GK Beach eatery & cafe bar βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αμμώδη, μεγάλη σε μήκος παραλία. Η παραλία προσφέρει ηρεμία στον επισκέπτη ο οποίος μπορεί να απολαύσει ήσυχα το μπάνιο του σε καθαρά, γαλανά νερά χωρίς συνωστισμό.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης κ. Ιωάννης Μπατζέλης «Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στις ξαπλώστρες μας ή στα τραπέζια μας απολαμβάνοντας την θέα. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας και θα είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Αυτό που ξεχωρίζει την επιχείρηση μας είναι η υπέροχη τοποθεσία, η καλή αναλογία ποιότητας, παροχής υπηρεσιών και τιμής. Επιτυχία για εμάς είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες»

Διεύθυνση:  Καλύβες Αποκορώνου, Τηλέφωνο: 2825031692

Facebook page: https://www.facebook.com/GkBeachHotelGalazioKima/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook