Εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ «Ιntimate»: Το δικό μας όνειρο – η δική σας επιλογή, στο κέντρο των Χανίων

εσώρουχα-μαγιό-και-αξεσουάρ-ιntimate-το-δ-1063230

Το κατάστημα «Intimate» του Παύλου Τσαβολάκη, με 4 χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά, ειδικεύεται στο ποιοτικό εσώρουχο, μαγιό & αξεσουάρ. Δίνει έμφαση στους Έλληνες βιοτέχνες και προωθεί την Ελληνική μόδα, αφού δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους κατασκευαστές του εξωτερικού.

«Η αγάπη μου για το εσώρουχο και η υπομονή μου στην εξυπηρέτηση είναι χαρακτηριστικά τα οποία λαμβάνει ο πελάτης που θα μπει στο κατάστημα, καθώς και η διαρκής ενημέρωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας σε μαγιό, πιτζάμα και εσώρουχο. Οι ενέργειες που κάναμε για να στήσουμε την επιχείρηση ήταν παρόμοιες με εκείνες που κάνουμε για ένα μακρινό ταξίδι. Και τα δύο απαιτούν χρόνο, προσπάθεια, γνώση και μια δόση περιπέτειας. Και τα δύο είναι πιο διασκεδαστικά και αποφέρουν καρπούς όταν ξέρετε: πώς θα πάτε, τι θα πάρετε μαζί σας, πόσο θα διαρκέσει και τι θα συναντήσετε στη διαδρομή. Βεβαίως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε προ εκπλήξεως αλλά, όταν έχουμε προετοιμαστεί, τότε μάλλον θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.», λέει η υπεύθυνη, κυρία Ράνια Τσακιράκη.

Με δυνατά σημεία το φιλικό περιβάλλον, την ποικιλία ειδών, τις προσιτές τιμές και την στήριξη των ελληνικών προϊόντων, οι άνθρωποι του «Intimate» δεν ονειρεύονται απλά την αναβάθμιση της επιχείρησής τους, αλλά στοχεύουν σε αυτήν.

Δηλώνουν επίσης ενθουσιασμένοι γνωρίζοντας ότι το αγοραστικό κοινό, ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εκτιμά και αναγνωρίζει τον σεβασμό, τη συνέπεια και την αγάπη για αυτό που κάνουν.

«Ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια, έχοντας δίπλα μου την οικογένειά μου και εσάς, θα μπορέσω να επεκτείνω την επιχείρησή μου, πάντα με πρωταρχικό στόχο τις δικές σας ανάγκες«, μας λέει ο ιδιοκτήτης.

Διεύθυνση:  Νικολάου Πλαστήρα 15, Χανιά, Τηλέφωνο:  28213 05530

Facebook:  https://www.facebook.com/intimatechania/

Instagram:  https://www.instagram.com/intimatechania/?hl=en

Website:  https://www.intimatestore.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook