Διακοπές στα Χανιά για Κυριάκο-Μαρέβα: Ετοιμάζεται για πτήση με F-16 ο πρωθυπουργός

διακοπές-στα-χανιά-για-κυριάκο-μαρέβα-906057
Φωτογραφία αρχείου

Το βράδυ της Παρασκευής μετά από μια δύσκολη, ομολογουμένως, πολιτικά ημέρα έφτασε στα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει τα μπάνια του στο Μαράθι, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει και κάποιες ημερήσιες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης όπου αναμένεται να «πετάξει» με αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπηρέτησε το σύνολο της θητείας του στην 346 Πτέρυγα Μάχης, στην Αγχίαλο.

12 thoughts on “Διακοπές στα Χανιά για Κυριάκο-Μαρέβα: Ετοιμάζεται για πτήση με F-16 ο πρωθυπουργός

  1. Ο κόσμος καίγεται, έχει βγει στη φόρα τεράστιο σκάνδαλο που ακουμπάει τον ίδιο (ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ) κι αυτός λούζεται. Δεν έχει υπάρξει πιο παρτάκιας κι ανόητος πολιτικός από αυτό το ζοντόβολο.

    1. Φίλε μου Μανό είχαν καεί ζωντανοί ανάμεσα τους και μικρά παιδιά 103 άνθρωποι και σε 25 μερες ακριβως ο τότε πρωθυπουργός απολάμβανε τις διακοπες του με το κότερο.
      Ο Μητσοτάκης τουλάχιστον κολυμπάει πάντα στην ίδια παραλία δίπλα στον απλό κόσμο και πριν γίνει πρωθυπουργός.
      Καλύτερα να μη μας τυφλώνει ο κοματικος φανατισμός,θα έρθουν κάποτε οι εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει…..

      1. Μία φορά ο Τσίπρας φιλοξενήθηκε σε κότερο και το έκαναν θέμα τα ΜΜΕ. Ο Κούλης περιδιαβαίνει με ελικόπτερα τη χώρα στις διακοπές του και λέξη δεν ακούγεται. Ο Κούλης εκτός από το Μαράθι κολυμπάει και σε άλλες παραλίες, παρακολουθεί αγώνες ΝΒΑ, τένις στο Ουίμπλετον, σκι στον Παρνασσό κλπ.Μην μας περιγράφεις λοιπόν το «παιδί του λαού» όταν μιλάς για τον Κούλη. Όσον αφορά την τραγωδία με το Μάτι, δεν μπορώ να καταλάβω τη σύγκριση. Ο Τσίπρας και το κότερο έγιναν μετά από κανά-δυο μήνες μετά το Μάτι και ο Κούλης απολαμβάνει τα μπάνια του ενώ ακόμη εξελίσσεται το σκάνδαλο με τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις. Στο κάτω-κάτω ο θάνατος τόσων ανθρώπων στο Μάτι βαραίνει την πολιτική ευθύνη του Τσίπρα, ενώ το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι προφανές ότι το γνώριζε και πιθανόν να είχε δώσει την εντολή από την αρχή ο Κούλης.

      2. σοβαρα, ασχολουμαστε με το ποιος ειναι μεγαλυτερος προδοτης ο κουλης η ο αλεκσις ;;;; μαλλον μας αξιζει οτι και να μας κανουν

        1. Άμα αρχίσουμε να βλέπουμε παντού προδότες,……!!!! Καλά κρασιά!!!
          Ζήτω οι κηραλοιφές!!! Ζήτω οι λογικοί!!!
          Προφανώς συγκρίνεις κυβέρνηση με κυβέρνηση και ψηφίζεις ανάλογα.

  2. ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ EVER , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

    1. Και μετά από τις ευχές του Γιανάκη με την εξάτμιση από «πίσω» ποιοί μας μένουν ?
      Ο ΟΧΙ σε όλα, περάστε όμορφη μου σοβιετία
      Ο κεραλοιφές εντερικόν με τα λεφτά στας Γερμανίας
      Ο συνονόματος του με τονα Ν, περιδιαβαίνω τις εκπομπές, σόγραμπρος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων
      Α ναι μην ξεχάσω και τον δεν έχω δουλέψει ΠΟΤΕ μπόν βιβέρ των Βρυξελών, παιδί του Λαού και του Πράσινου Ήλιου που τόσα μυστικά που ξέρει έπρεπε να τα υποκλέψουν…
      Στά αρματα στα άρματα Γιανάκη εμπρός στον αγώνα
      Σοβαρέψουυυυυ

  3. μα διολου ντροπη δεν εχουν;; καθε τρεις και λιγο διακοπαρουν.. καιγεται η ελλαδα διακοπες αυτοι, λοκνταουν οι ελληνες βολτες και ζωαρα αυτοι, ξεσπασε το μεγαλυτερο πολιτικο σκανδαλο διακοπες ο κυριακος με την πανεκομψη !!!
    εχω την εντυπωση πως απλα ειναι διαχειριστες συμφεροντων. θα κατσουν μεχρι τα αφεντικα τους να ολοκληρωσουν τις δοσοληψιες τους κι μετα θα τους στελουν μονιμες διακοπες.
    Μην ξεχασουμε να κανουμε πρωθυπουργο, σε λιγα χρονια τον Μπακογιαννη και μετα τον γιο του κυριακου… μην χάσουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook