Coffee Concept: Η εξέλιξη στον τομέα του καφέ υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου Κωνσταντίνου Στεφανίδη

coffee-concept-η-εξέλιξη-στον-τομέα-του-καφέ-υπό-τη-1059077

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στα Χανιά και τον εντοπισμό ενός κενού στην ποιότητα του καφέ και της καφεστίασης, ο Κωνσταντίνος Στεφανίδης προχωράει στην ίδρυση της Coffee Concept.

σεμινάρια Barista, χονδρική διάθεση εξαιρετικής ποιότητας καφέ και consulting καφεστίασης, η επιχείρηση στοχεύει στο να προάγει τη γνώση και την εξέλιξη στον όμορφο κόσμο του καφέ.

«Μέσα στα 2 χρόνια λειτουργίας της Coffee Concept, έχω εκπαιδεύσει πάνω από 150 μαθητές και ξεκίνησα συνεργασία με περισσότερες από 10 επιχειρήσεις, οι οποίες εμπιστεύτηκαν την φιλοσοφία μου. Μια φιλοσοφία που αποπνέει εμπιστοσύνη, καινοτομία και εξέλιξη«, λέει ο κύριος Στεφανίδης και συνεχίζει…

«Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της καφεστίασης, οι 2 συμμετοχές μου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα barista, ο φρέσκοκαβουρδισμενος καφές της Harvest coffee roasters και η συμβουλευτικη υπηρεσία, συντελούν την άρτια δόμηση μιας επιχείρησης καφέ.»

Στόχος του επιχειρηματία να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, έτσι ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο του καφέ στην κοινωνία μας. Να μάθει ο κόσμος, αυτό το καθημερινό αγαθό, να το εκτιμάει περισσότερο, να το απολαμβάνει και να το διαχειρίζεται καλύτερα.

Διεύθυνση:  Νεροκούρου 7, Καλυκας, Τηλέφωνο:  2821405025

Facebook:  https://www.coffeeconcept.gr

Instagram:  https://Coffee.concept.gr

Website:  https://www.coffeeconcept.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook