Χανιά | Όταν ο Κάρολος Παπούλιας τοποθέτησε την μαρμάρινη πλάκα στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων

χανιά-όταν-ο-κάρολος-παπούλιας-τοποθέ-1346371

Θλίψη έχει προκαλέσει και στην κοινωνία των Χανίων ο χαμός του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος απεβίωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2021 (δείτε ΕΔΩ).

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, είχε ανακοινωθεί και επίτιμος δημότης Χανίων την 1η Δεκεμβρίου του 2008 (δείτε ΕΔΩ).

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» αναπολεί την ημέρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθέτησε την μαρμάρινη πλάκα στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων στην περιοχή Νερατζιά.

Αναλυτικότερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Πολέντας αναφέρει:

Ο αείμνηστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας όταν πληροφορήθηκε την ομόφωνη απόφαση όλων των Αυτοδιοικητικών Αρχών του Νομού Χανίων για την δημιουργία ενός Πάρκου Τροχαίων Δυστυχημάτων στην περιοχή Νερατζιά του τότε Δήμου Βουκολιών, ​δέχθηκε αμέσως και χωρίς την προβλεπόμενη γραφειοκρατία, με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην περιοχή Κολυμβαρίου και Βουκολιών, να τοποθετήσει μαρμάρινη πλάκα, θεμελιώνοντας έτσι την δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην μνήμη των τροχαίων θυμάτων.

Τα ζεστά και ανθρώπινα λόγια του προς τις οικογένειες των τροχαίων δυστυχημάτων δεν μπορούμε ποτέ να τα ξεχάσουμε. Με απλότητα, με πραγματική και έντονη την συγκίνηση και θλίψη στο πρόσωπό του χαιρέτισε και έσφιξε το χέρι όλων των παρευρισκόμενων μελών των οικογενειών τροχαίων δυστυχημάτων.

Ο αείμνηστος Προέδρος αισθάνθηκε όσο λίγοι την ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου που θα ήταν αφιερωμένος στην μνήμη των τροχαίων θυμάτων. Τον ευχαριστούμε και δεν μας επιτρέπεται ποτέ να ξεχάσουμε πόσο κοντά μας βρέθηκε, ως άνθρωπος και ως αρχηγός του Κράτους. Ένιωσε τον πόνο μας και δάκρυσε μαζί μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με σεβασμό. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook