Χανιά | Κραυγή αγωνίας για την τεράστια τρύπα στα Κουνουπιδιανά | Photos

χανιά-κραυγή-αγωνίας-για-την-τεράστια-1622369

Μια… φονική τρύπα υπάρχει σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή των Κουνουπιδιανών.

Πριν από λίγο καιρό μέσα από το zarpanews.gr, είχαμε αναδείξει την περίπτωση ενός φρεατίου επάνω στο οποίο είχε βρεθεί ένας κάδος ανακύκλωσης, προφανώς από περαστικούς, για να καλύψει προφανώς κάποιο πρόβλημα στο σημείο (δείτε ΕΔΩ).

Το πρόβλημα όμως αυτό όχι μόνο δε λύθηκε αλλά επιδεινώθηκε καθώς όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του zarpanews.gr), η συγκεκριμένη τρύπα δημιουργήθηκε από κακοτεχνία ενός εργολάβου γνωστής εταιρείας Τηλεπικοινωνιών ο οποίος και ανέλαβε την διαχείριση για τα υπόγεια δίκτυα της. Τη συγκεκριμένη κακοτεχνία καλείται τώρα να επισκευάσει μία άλλη εταιρεία Τηλεπικοινωνιών με άλλον εργολάβο.

Ακόμα, εκφράζει την ανησυχία του για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς η συγκεκριμένη τρύπα, βρίσκεται σε σημείο τέτοιο που καθημερινά περνάνε δεκάδες αυτοκίνητα αλλάκαι το αστικό λεωφορείο. «Τι θα γινόταν αν στην συγκεκριμένη μεγάλη τρύπα έπεφτε το αστικό λεωφορείο που μεταφέρει πολίτες ευάλωτες, κοινωνικές ομάδες και μικρά παιδιά; Τι θα γινόταν αν έπεφτε ένα φορτηγό με το εμπόρευμά του να εκτοξεύεται προς κάθε κατεύθυνση;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χανιώτης

Όπως φαινεται και στις φωτογραφίες, το βάθος της τρύπας είναι αρκετά μεγάλο, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνοι, ενώ οι κάτοικοι εκφράζουν κραυγή αγωνίας προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο, πριν θρηνήσουμε θύματα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κραυγή αγωνίας για την τεράστια τρύπα στα Κουνουπιδιανά | Photos

  1. Τεχνική υπηρεσία Δήμου απο τα LIDL
    Ασε τώρα ο Αντιδήμαρχος τεχνικών εργων θα μας πει οτι τα εργα που κανει στα Χανιά δεν γινονται ουτε στην Βορεια Ευρωπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook