Χανιά | Κάδος «ξεφύτρωσε» στη μέση του δρόμου | Photos

χανιά-κάδος-ξεφύτρωσε-στη-μέση-του-δ-1613553

Ωραίες εικόνες για άλλη μια φορά στα Χανιά… καλλιτεχνικές…

Είναι Κυριακή, κάνεις μια βόλτα στα Κουνουπιδιανά και εκεί που περιμένεις να δεις στο αντίθετο ρεύμα ένα αυτοκίνητο, ξεπετάγεται μπροστά σου ένας κάδος ανακύκλωσης.

Όχι, ο κάδος δε βαρέθηκε στο σημείο που ήταν και αποφάσισε να πάει μια βόλτα για να ξεμουδιάσει, αλλά τοποθετήθηκε στη μέση του ενός ρεύματος κυκλοφορίας, πάνω από ένα φρεάτιο.

Κάποιος προφανώς επειδή εντόπισε πως το φρεάτιο στο συγκεκριμένο σημείο έχει πρόβλημα, αποφάσισε να μετακινήσει τον κάδο εκεί, προκειμένου να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς για να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Σαν σκέψη, μπορεί να ήταν καλή, σαν υλοποίηση όμως χωλαίνει, αφού ο κίνδυνος ατυχήματος είναι αυξημένος.

Εκτός αν είναι στα σκαριά έργο υπογειοποίησης των κάδων, όπως συμβαίνει σε άλλες πόλεις της χώρας, και μας το φέρνουν με τρόπο….

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κάδος «ξεφύτρωσε» στη μέση του δρόμου | Photos

  1. Αγαπητέ αρθρογράφε,
    είμαι πολύ περίεργος να μας πεις ποιά είναι η δική σου ιδέα ώστε να προστατευτεί κάποιος οδηγός από αυτό που θα προκλιθεί σε περίπτωση υποχώρησης του φρεατίου. Προσωπικά, και χωρίς να είμαι εγώ ο εμπνευστής της ιδέα, θεωρώ οτι είναι το καλύτερο μέτρο που μπορεί να πάρει κάποιος συμπολίτης μας, καθώς δε νομιζω οτι διαθέτει στο σπίτι του κόνους και ταινία σήμανσης. Ο κάδος είναι ανοιχτόχρωμος και έχει ανακλαστήρες ακριβώς για την αποφυγή ατυχήματος. Σίγουρα δεν είναι ασφαλές αλλά μάλλον η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσε να υλοποιήσει ένας τυχαίος συμπολίτης μας. Εκτός εάν αυτή την κίνηση την έκανε κάποιος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, κάτι που δε το πιστεύω. Επίσης, αυτό εγώ το είδα την Κυριακή το πρωί και έως το Σάββατο το απόγευμα που πέρασα από εκει δεν υπήρχε κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook