Χανιά | Έξω φρενών ο Λειψάκης με το εξώδικο Δεληογλάνη – Τι είπε για τις εκλογές στον ΝΟΧ

χανιά-έξω-φρενών-ο-λειψάκης-με-το-εξώδ-1244133

Στον Zarpa Radio 89,6 και τον Δημήτρη Παππά μίλησε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΝΟΧ, Δημήτρης Λειψάκης. Ο κ. Λειψάκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάθεση εξώδικου από τον συνυποψήφιό του, Αλέξανδρο Δεληογλάνη, με το οποίο ο τελευταίος αμφισβητεί την ακεραιότητα των εκλογών (δείτε ΕΔΩ). Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΝΟΧ τόνισε ότι ο όμιλος δεν μπορεί να γίνεται όμηρος προσωπικών φιλοδοξιών κανενός:

«Πληροφορούμαι ότι ο κ. Δεληογλάνης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να ακυρωθούν οι εκλογές. Θλίβομαι. Αν θέλεις να γίνεις πρόεδρος, κατέβα στις εκλογές και άσε να σε κρίνουν. Ο αθλητικός νόμος είναι πάνω από οποιοδήποτε καταστατικό αθλητικών ομίλων και όλα έχουν γίνει βάσει νόμου. Δεν χρειάζεται αντιπαλότητα και ειδικά δικαστική, τέτοιου είδους διαμάχες δεν πρέπει να γίνονται. Οι αθλητές και οι γονείς δεν θα επιτρέψουν να μπει ο όμιλος σε τέτοιες περιπέτειες για καμιά φιλοδοξία κανενός. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο», τόνισε ο κ. Λειψάκης.

Στις αιτιάσεις ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων είναι πολύ μικρός, ο υποψήφιος πρόεδρος επισήμανε ότι υπάρχει η νόμιμη διαδικασία για να μπορεί κανείς να ψηφίσει:

«Ο κάθε ένας από όσους έχουν δικαίωμα ψήφου, έπρεπε να έρθουν, να καταγράψουν τη συμμετοχή τους και μετά να γίνουν εκλογές. Αυτό δεν έγινε από όλους. Γιατί λοιπόν κανείς δεν τους ενημέρωσε, όπως κάναμε εμείς; Όλα αυτά όμως θα έχουν τελειώσει αύριο το βράδυ και από την όποια θέση καταλάβουμε, και εγώ και ο κ. Δεληογλάνης θα πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του ομίλου.»

Ο πρώην αντιδήμαρχος εμφανίστηκε ενωτικός, λίγο πριν τις εκλογές του ομίλου:

«Υπήρχε η σκέψη και παλαιότερα να έβαζα υποψηφιότητα, αλλά τώρα που είμαι πλέον συνταξιούχος έχω όλο τον χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσω στην εθελοντική αυτή προσπάθεια – γιατί ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου λειτουργούν εθελοντικά. Από τη θέση του προέδρου έχουν περάσει αξιόλογοι άνθρωποι, με τελευταίο την κυρία Μυλωνάκη, η οποία κατάφερε να φτάσει στην πλήρη αναδόμηση του κολυμβητηρίου και της οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και το ΕΑΚ και τον πρόεδρο, κύριο Κουριδάκη που συνέβαλε σε αυτό.»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην προσωπική του σχέση με το σωματείο, η οποία ξεκίνησε πριν σχεδόν 30 χρόνια:

«Από το 1992 τα παιδιά μου ήταν εκεί. Υπήρξα και μέλος του συμβουλίου προερχόμενος από τον Δήμο Χανίων ως εκπρόσωπός του. Ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και επί Τζανακάκη και επί αείμνηστου Σκουλάκη είχα άμεση επαφή και συνεργασία με τον ΝΟΧ. Τα παιδιά που αθλούνται είναι χίλια περίπου, είναι από τα ιστορικότερα σωματεία στην Ελλάδα και χρειάζεται προσοχή όταν προσεγγίζουμε δημόσια θέματα που απασχολούν τον όμιλο.»

Τέλος, ο κ. Λειψάκης αποδέχτηκε στον αέρα του Zarpa Radio 89,6 την πρόταση που του έγινε να βρεθεί στο στούντιο μαζί με τον κ. Δεληογλάνη το πρωί της Τετάρτης για μια διεξοδική δημόσια συζήτηση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook