Χανιά | Ετοιμάζουν κινητοποίηση κατά των μεταναστών στο λιμάνι της Σούδας | Δείτε το κάλεσμα

χανιά-ετοιμάζουν-κινητοποίηση-κατά-τ-1033260

Ένα κάλεσμα σε κινητοποίηση στο λιμάνι της Σούδας, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, με κύριο περιεχόμενο την εναντίωση προς την αποβίβαση στο νησί προσφύγων και μεταναστών, που συζητείται το τελευταίο διάστημα.

Μετά και την επιβεβαίωση από κυβερνητικά χείλη και συγκεκριμένα του ίδιου του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι οι μετανάστες που θα διασώζονται από τη Λιβύη (σ.σ. μαστίζεται από εμφύλιο), θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφερθούν σε κάποιο κοντινό λιμάνι, το οποίο στην Ελλάδα θα είναι της Σούδας (δείτε ΕΔΩ), οι αντιδράσεις δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Η καμπάνια για την κινητοποίηση φαίνεται πως διακινείται κυρίως μέσω του facebook, όπου τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και η παρακάτω αφίσα, με το κείμενο -που κινείται σε ακραίο ύφος- να αναφέρει:

zarpanews.gr

36 thoughts on “Χανιά | Ετοιμάζουν κινητοποίηση κατά των μεταναστών στο λιμάνι της Σούδας | Δείτε το κάλεσμα

  1. Ας ξεχυθούν στους δρόμους όλοι αυτοί οι μισάνθρωποι, όλοι αυτοί οι ρατσιστές. Που ξεχνάνε τους Ελληνες πρόσφυγες (ναι ναι αυτοί δεν έκλεβαν, εμείς γενικά οι Ελληνες δεν κλέβουμε πάρα μόνο το κράτος και τον ίδιο μας τον εαυτό). Όλοι αυτοί που έχουν λεπτές γραμμές για το πότε ένας ξένος είναι μετανάστης και πότε ευρώ με πόδια. Για ανθρώπους που δεν έχουν παλέψει πότε να διεκδικήσουν κάτι καλό για τη ζωή τους και το μόνο τους πρόβλημα είναι ο μετανάστης, δεν είδα να κάνουν κάποιο κάλεσμα για μια πρόσληψη γιατρών ή για κάποιο επίδομα ενώ πολλοί μπορεί να είναι και άνεργοι. »Άνθρωποι» που στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό να βρουν δουλειά, για να μη δουλεύουν εδώ για 500 ευρώ άλλα δε δέχονται ανθρώπους που εκδιωχνονται από τις εμπόλεμες χώρες τους. »Άνθρωποι» , οι περισσότεροι αμόρφωτοι που δεν έχουν ανοίξει ποτέ τους ένα βιβλίο να διαβάσουν και οι μόνες τους πληροφορίες είναι από σαιτ τύπου http://www.o ellinas einai kalyteros apo oloys.cr .
    »Άνθρωποι» που θα αρχίσουν να γράφουν τα γνωστά σχόλια παρτους σπίτι σου τους εγκληματίες, τους βιαστές, χωρίς να έχουν κάποιο επιχείρημα και να μπορούν να αναλύσουν τη θέση τους.
    Εσας λοιπόν, σας θέλουμε! Αλλα στη Σουδα και βαθιά μέσα στον πάτο!

    ΥΓ. Είναι εξίσου σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να μείνουν στην φτωχή Ελλάδα αλλά να πάνε στις βιομηχανικές χώρες. Κι αν και όποτε έρθουν, θα είναι με το πρόγραμμα Ειρήνη όπου θα μείνουν για 1-2 μήνες στην Ελλάδα και μετά θα μοιραστούν στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη.

    1. ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΡΕΙς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕ» ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑς ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ,ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥς ΚΑΙΜ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥς ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ,

  2. Φαίνεσαι από το σχόλιο σου ότι μισείς τους Έλληνες και για αυτό σε …γράφουμε εκεί που ξέρεις !!! Εσυ, οι κόρες σου και η γυναίκα σου μπορείτε να πάτε στο Κονγο για …βολευμα, θα σας κάνουμε τα εισιτήρια χωρίς επιστροφή !!!
    Η χώρα και η Κρήτη ανήκει σε μας, ούτε σε σένα, ούτε στα κουμουνια, ούτε στις ΜΚΟ, ούτε στους Μητσοτακδες, πάρτε το απόφαση, η Κρήτη και η Ελλάδα δεν θα γίνει Ισλάμ ούτε Θα γυρίσει στο μεσαίωνα και αυτό θα το εγγυηθουν οι κάτοικοι και πολίτες τους,
    Αρκετά με τους προδότες, από τώρα το λόγο έχουν οι πατριώτες !!!

    1. Κάνεις ένα λάθος. Με την ψήφο κάποιων στις 7 Ιουλίου, η Ελλάδα ανήκει στους Μητσοτακέους που έχουν εκατομμύρια εύκαιρα για διαφημιστικές καμπάνιες και κανάλια, απευθείας αναθέσεις έργων σε κουμπάρους, μπατζανάκηδες κλπ. Όχι για να στηρίξουν τον κοινωνικό ιστό, την ίδια στιγμή που σε όλη την Ελλάδα άνθρωποι έχασαν την εργασία τους. Το σπίτι σου δεν θα στο πάρει κανένας κομμουνιστής.
      Και πριν βάλεις την ταμπέλα, δεν είμαι από δαύτους.

      1. Όχι ε την ψήφο κάποιων, με την ψήφο του 37% των Ελλήνων, ξέρω ότι βγάζεις σπυράκια αναφυλαξίας που το αναφέρω αλλά η αλήθεια να λέγεται, και αν βαλεις ταμπέλα να γράφει απάνω Έλληνας και πατριώτης!! Για μένα όλοι τους είναι άχρηστοι, ανίκανοι και πολύ λίγοι για την Ελλάδα.
        Το φταίξιμο είναι του λαού , των ψηφοφόρων δηλαδή που πουλάνε την ψήφο μαζί το μέλλον των παιδιών τους για μια θέση στο δημόσιο, μια σύνταξη, μια άδεια οικοδομής, ένα ρουσφέτι κλπ.
        Η γενειά που κατάστρεψε την Ελλάδα και έκανε τον Έλληνα καραγκιοζη διεθνώς ήταν η γενεί ατού Πολυτεχνείου και εξακολουθεί να την διχάζει και να μην την αφήσει να ορθοποδήσει.
        Για να φτιάξει η χώρα πρέπει να πάνε όλοι φυλακή και να τους αφαιρέσουν το δικαίωμα ψήφου,, αν χρειαστεί, στον……Καιαδα

        1. Εννοείς το 37% του 60% του εκλογικού σώματος, κάτι που μεταφράζεται περίπου σε ένα 22%. Γιατί το 60% πήγε να ψηφίσει. Σπυριά βγάζω με τους δήθεν σωτήρες, όπως κι εσυ φαντάζομαι. Κατά τ’άλλα δεν διαφωνούμε κάπου.

  3. 1-2 μήνες?
    μάλλον έχεις ασθενή μνήμη?
    αλλά μην ΞΕΧΝΆΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΩΝΤΕ ΕΔΩ !!!
    κάποιοι εκαναν συμφωνία και τους δεχτείτε, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗ
    σωστά δήμαρχε?

  4. Σωπα ρε πατριωτη.. Τοσα χρόνια οι ίδιοι οι Ελληνες κατεστρεψαν τη χωρα μας κι εσυ δεν εκανες τίποτα. Η Κρήτη ανηκει στους πολιτες της και δυστυχώς για σενα τα Χανιά απο πρασινα και σοσιαλιστικα ακομα παραμένουν πορτοκαλί και οχι μπλε. Φιλακια πατριωτη και γυρνα και Κοιμησου

  5. Ζάρπα news λυπάμαι που στο κείμενό σου αναφέρεις ακραίο ύφος , θα ήθελα να ήξερα από πού είναι οι συντάκτες του κειμένου; Που έχει αναπαραχθεί σε διάφορες σελίδες, εν ολίγοις εσείς δηλαδή συμφωνείτε να γίνουν τα Χανιά όπως και άλλα νησιά και περιοχές της Ελλάδος ; Και δηλώνω καθαρά ότι δεν υποστηρίζω κανένα απολύτως κόμμα.

  6. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ!
    Ο ΚΡΗΤΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ!
    ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΠΟΤΕ!
    ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ!

    1. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν βοηθάς τους ανθρώπους αυτούς με το να τους φέρνεις στην Ευρώπη με τα σαπιοκάραβα και να τους μαντρωνεις;
      Δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για συχχρονο δουλεμπόριο και εξαθλίωση;
      Εντάξει «γνησιε φιλοξενεί Κρητικε» μπορεί χαίρεσαι που θα έρθουν κι άλλοι ταλαίπωροι που θα σου μαζεύουν τις ελιές με 20 ευρώ την μέρα καθώς εσύ θα πίνεις τις τσικουδιες σου στον καφενέ.
      Φτάνει να πάει κανείς σε θερμοκήπιο η ελαιουργείο να δει πως τους φιλοξενουνε σαν σκλάβους σε παράγκες και τροχόσπιτα.
      Οπότε μην μας το παίζεις ανθρωπιστής και μη μας βάζεις την ταμπέλα του φασίστα.
      Και να αν γουστάρεις ραντεβού στην Σούδα να κάνεις και το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα με το συναφι σου

      1. ΣΕ ενοχλουν οι μεταναστες και τα Χανιωτικα αφεντικα που εχουνε τους εργαζομενους σαν τζοι σκλαβους χωρις ενσημα και δωρα δεν σε ενοχλει;;;;Ουξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

      2. Κατι βοσκοι Ελληναραδες ειναι αυτοι που λενε οτι δε θέλουν τους μετανάστες και μετα τους παιρνουν στα χωραφια. Και αν μαζευτουν στη Σουδα θα δεις ακριβως αυτο τον κόσμο. Κατι παρατημενους απο τη ζωη πρώην χρυσαυγιτακια και υποστηρικτες τοτ Σωρρα.

  7. ξεπουλάνε τα χανιά για μια θέση στην οικονομική ζώνη Λιβύης. στα πλαίσια του «πολυ καλου χειρισμου» του Κουμουτσάκου ας μαζέψουν και καμιά χιλιαριά κατατρεγμένους στην κρήτη, που έπειτα θα καταλήξουν ένας θεός ξέρει που. ο κυριακος έφερε τον καπιταλισμό σε όλο του το μεγαλείο και τα καλύτερα έρχονται. Ωστόσο ας δώσουμε τροφή σε ακροδεξιά και ακροαριστερά να φαγωθούν μεταξύ τους για την υποδοχη τον προσφύγων όσο ο αγαπητός κύριος πρωθυπουργός μας εξευερωπαϊζει.

  8. Και στο Καστέλι έχει λιμάνι…. Θα πέσουν μερικά 150αρια πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και μετά θα γίνουμε Λέσβιοι και Λέσβιες (προσέξτε τον τόνο…)

  9. θα μαζευτουν εκει ολα τα κομουνια,αναρχικοι,αλληλεγγυοι για να παρουν το πενηνταρικο» και θα υπερασπιζουν τους τουρκοσπορους που θα κουβαλησει το κατεστημενο» για να κανει την δουλια του με ευκολια. ΟΞΞΞΩΩΩΩ

  10. Δουλεμπόριο ! Αυτή είναι η αλήθεια και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε .
    Να υπενθυμίσω ότι στο νησί μας , χρόνια τώρα έρχονται πρόσφυγες και μετανάστες , οι οποίοι Ζούν , Δουλεύουν και κινούνται στην Κρήτη χωρίς κανένα πρόβλημα .
    Οι χώρες που θέλουν εργάτες μετανάστες μπορούν να τους πάρουν από τις χώρες τους και όχι να πνίγουν Γυναικόπαιδα στην Μεσόγειο!
    Το θέμα είναι εάν οι Κρητικοί θέλουν να γίνουν δουλέμποροι ή θα τιμήσουν την ιστορία , τους προγόνους και τον τόπο τους !
    Υγ . Σας ενημερώνω ότι ο πατέρας μου ήταν Έλληνας πρόσφυγας από τον Πόντο και είμαι υπερήφανος γιαυτό !

  11. Πρόκειται περί μεγάλης….ΜΠΙΖΝΑΣ…και προφανώς ο Κούλης δεν θέλει να μείνει εκτός αυτής!!!!! Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως τόσο η άμεση οικογένεια του όσο και ολόκληρη η οικογένεια του γενικά…έχουν πάνω από δυό-τρείς ΜΚΟ!!!!!

  12. Όλοι εσεις οι αριστεροανθελληνες που καίγεστε για τους λαθραίους πήγατε ποτέ ένα πιάτο φαγητό σε κάποια γιαγιά, παπου στα 10 χρόνια της Κρήτης ? Βοηθήσατε κάποιο Κρητικο – ια που είχε ανάγκη ? Πληρώσατε ένα λογαριασμό ρεύματος σε μια άπορη οικογένεια ?
    Είστε σαν τον καρκίνο που προσπαθεί τα τελευταία 70 χρόνια να σκοτώσει τους Έλληνες και να αφανίσει την Ελλάδα, κάτι που ποτέ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε. Τωρα που οι λαοί στα βόρεια σύνορα ξύπνησαν και δεν επιτρέπουν την είσοδο σωτηρίας οταν πεθάνετε τα παιδιά σας θα φτύνουν και θα κατουράνε στα μνήματα σας μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες.

    1. Ποιοι αριστεροανθέλληνες ακριβώς; Ο Μητσοτάκης στους φέρνει. ο ίδιος που κατηγορούσε τον προηγούμενο για αυξημένη λαθρομετανάστευση, σου φέρνει ακόμα περισσότερους. Κανένας καρκίνος δεν προσπαθεί να σκοτώσει τους Έλληνες. Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας. Ατομικό συμφέρον, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, βύσμα, αρπαχτή, τα δικά μας δικά μας και των άλλων πάλι δικά μας. Τα βλέπεις ή ζεις στον Γανυμήδη;
      Να δω χωρίς αυτούς που αποκαλείτε λάθρο, ποιος θα μαζεύει τις ελιές σας και ποιοι θα είναι στην οικοδομή.

  13. Επειδή και η μπουρδολογία έχει τα όρια της προς όλους τους μισάνθρωπους που το παίζουν φιλάνθρωποί :
    Στην Κρήτη υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες που όχι μόνο δουλεύουν σε όλα τα επαγγέλματα που υπάρχουν , αλλά έχουν και δικές τους επιχειρήσεις .
    Τα βλέπεται ή λόγο κουποφούντας είστε αλλού ;
    Δεν λυπάστε τα παιδάκια που θαλασσοδέρνονται και πνίγονται ;
    Δεν σας ενοχλούν οι άθλιες συνθήκες που ζούν στα Νταχάου που τους στοιβάζουν σαν ζώα ;
    Κρητικοί δεν είστε , Έλληνική παιδεία δεν έχετε , σεβαστείτε τουλάχιστον τους αγώνες και τις θυσίες των λεβενταθρώπων που έδωσαν την ζωή τους , για να μπορείτε όλοι εσείς να ζείτε σε μια χώρα όπου σκέπτεστε , κάνετε και γράφετε ότι θέλετε , πάντα κρυφά και ανώνυμα βέβαια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook