Χανιά | Ένα τοιχίο εμφανίστηκε στο δρόμο προς τη Μονή Γουβερνέτου | Photos

χανιά-ένα-τοιχίο-εμφανίστηκε-στο-δρόμ-1203828

Απορία δημιουργεί σε πολλούς Χανιώτες που κινούνται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ακρωτήρι το χτίσιμο ενός τοιχίου στο δρόμο προς Γουβερνέτο.

Όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε αναγνώστης στο zarpanews.grεδώ και λίγες ημέρες μία μικρή πύλη έχει χτιστεί στο δρόμο, κάτι που δείχνει μία προσπάθεια οριοθέτησης της περιοχής, χωρίς, ωστόσο, να έχει τοποθετηθεί κάποια πόρτα, ή να είναι γνωστή η τελική πρόθεση.

Ωστόσο, σχεδόν απίθανο θεωρείται να αποκλειστεί η πρόσβαση σε Χανιώτες και λοιπούς επισκέπτες που θέλουν να θαυμάσουν την ομορφιά της φύσης στην περιοχή, και συγκεκριμένα στο φαράγγι μετά τη μονή Γουβερνέτου, παρά τις συζητήσεις περί… ιδιοκτησίας που γίνονται κατά καιρούς από πλευράς εκκλησίας.

Στον ίδιο δρόμο, αρκετά παρακάτω και πιο κοντά στη Μονή, έχει τοποθετηθεί από καιρού άλλη πύλη που είναι κλειστή, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες:

Δείτε ΕΔΩ την απάντηση της μονής

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ένα τοιχίο εμφανίστηκε στο δρόμο προς τη Μονή Γουβερνέτου | Photos

  1. Δεν είναι το μόνο τοιχίο. Υπάρχει και άλλο με πόρτα και άλλο που κλείνει το δρόμο προς το αυλάκι. Επίσης στο λοφάκι που έχουν βάλει το φωτεινό σταυρό όλη μέρα ξεχερσωνουν οι μπουλντόζες και μπαίνουν περιφράξεις. Εκεί δεν είναι ΔΑΣΙΚΑ;; Το παπαδαριο ετοιμάζεται για αξιοποίηση Δηλ μπίζνες..

  2. εχω ριξει γερο καυγα σε εναν εκει περα οταν ειχα παρει μαζι μου τους ξενους φιλοξενουμενους μου να τους παω -λεει- να θαυμασουν τις ομορφιες του τοπου μου με πεζοπορια προς το αυλακι και εκει ειχε στησει εισοδο με κοφτηριο εισητηριων το μοναστηρι που ο Θεος να το κανει μοναστηρι… εναν-δυο καλογερους εχει και παει για κλεισιμο, αλλα η μπιζνα-μπιζνα…. ολα αυτα εκει μου ελεγε, οτι ανηκουν στην εκκλησια (της Πατμου…) και οτι ειναι ιδιωτικη περιουσια… Ντροπη τους που εχουν ΑΡΠΑΞΕΙ τα ομορφοτερα μερη της Ελλαδας και βαζουν και εισητηριο ΠΟΙΟΙ;;; αυτοι που τρωνε φαγακι (με χρυσα κουταλια) απο τον ελληνα φορολογουμενο! Οταν πηγανε να τους κοψουνε τον μισθο δημοσιου που παιρνουν, χαλασανε τον κοσμο! αλλα να βαζουν εισητηριο για περιπατο στην ερμη γη, εκει δεν εχουν τον θεο τους! οι Φαρισαιοι! Ενα ειναι σιγουρο, οτι με αυτες τις δρασεις δειχνουνε οτι εχουν απομακρυνθει τελειως απο την διδασκαλια του Χριστού.

  3. Σωπατε κοπελια μα ξέρουν τι κάνουν.
    Θα έρθουν εποχές που θα γίνουν καταφύγιο πολλά μοναστήρια και θα ευχαριστείτε που θα σας προστατεύσουν οι τοίχοι.
    Τωρα ακόμα δεν μπορείτε να το καταλάβετε, ακόμα νομίζετε ότι όλα θα μείνουν όπως παλιά, θα έρθουν τα τουριστικά και το εύκολο χρήμα….
    Ξυπνάτε βόδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook