Χανιά | Άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό | Video + Photos

χανιά-άρχισαν-οι-εργασίες-ασφαλτόστρ-1560851

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην εθνική οδό από Χανιά προς Κίσαμο, από το ύψος του κόμβου της Σούδας μέχρι και τον κόμβο Μουρνιών. (Δείτε εδώ)

Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται από την έξοδο του κόμβου Σούδας- Αλ. Παπαναστασίου προς Λεωφόρο Σούδας και στη συνέχεια δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.

Όπως είχε ανακοινώσει η Περιφέρεια Κρήτης, το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα είναι κλειστό μέχρι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ενώ αμέσως μετά θα κλείσει το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

zarpanews.gr

 

3 thoughts on “Χανιά | Άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό | Video + Photos

  1. Στέλνετε ολα τα φορτηγά και τα βαρέα οχήματα μέσα απο την πόλη και άπλα δεν κλείσατε μια λωρίδα κυκλοφορίας να την φτιάξουν και μετά την άλλη…
    πραγματικά πως βρίσκετε στα Χανιά για κάθε λύση και ένα πρόβλημα είναι φαινόμενο!
    Απορώ τι μυαλά σκέφτονται αυτές τις ανοησίες

  2. Δύο καραντινες περάσαμε, θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει όλο το ΒΟΑΚ χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανείς. Πάλι καλά που δεν την έκλεισαν τον Αύγουστο, φχαριστω πρέπει να λέμε.

  3. Ευελπιστούμε να γίνουν και οι σωστές διαγραμμίσεις, όπως πρέπει να είναι σε έναν αυτοκινητόδρομο, και όχι όπως ήταν πριν. Ιδιαίτερα στον κόμβο Μουρνιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook