Κλείνει σήμερα η εθνική οδός στα Χανιά από κόμβο Σούδας έως κόμβο Μουρνιών | Video

κλείνει-σήμερα-η-εθνική-οδός-στα-χανιά-1559724

Ολιγοήμερη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς ενόψει εργασιών αποκατάστασης στον κόμβο Μουρνιών. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες θα κλείσει το άλλο ρεύμα.

«Είναι ευκαιρία να φτιάξουμε τον κόμβο των Μουρνιών γιατί όποιος πηγαίνει με μεγάλη ταχύτητα «απογειώνεται»» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο οποίος εξήγησε ότι «είναι λίγο δύσκολο στην κατασκευή του αυτό το οδόστρωμα, δεν μπορεί να γίνει με στενώσεις και ανοιγοκλεισίματα. Θα ολοκληρωθεί το ένα ρεύμα και μετά θα κλείσει το άλλο»

Ειδικότερα:

1ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 07/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 12/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών.

Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται από την έξοδο του κόμβου Σούδας- Αλ. Παπαναστασίου προς Λεωφόρο Σούδας και στη συνέχεια δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.

2ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 14/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 19/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Βαμβακόπουλου.

Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω των οδών, Λεωφόρος Μουρνιών – Αναγνώστου Γογονή – Λεωφόρος Καζαντζάκη – Ανισόπεδος Κόμβος Βαμβακοπούλου – Β.Ο.Α.Κ.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Κλείνει σήμερα η εθνική οδός στα Χανιά από κόμβο Σούδας έως κόμβο Μουρνιών | Video

  1. Επίσημη έναρξη προεκλογικής περιόδου. Πέντε χρόνια είναι εκεί το σαμαράκι στον κόμβο Μουρνιών, τώρα βρήκαν λέει ευκαιρία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook