Αρνητικά στον κορονοϊό τα πρώτα δείγματα από τις επαφές του 87χρονου Χανιώτη

αρνητικά-στον-κορονοϊό-τα-πρώτα-δείγμ-1038325

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τα πρώτα δείγματα που πάρθηκαν από τις επαφές που είχε ο ηλικιωμένος Χανιώτης ασθενής με κορονοϊό, όπως ενημέρωσε τους αρμόδιος το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 7η ΥΠΕ ενημερώθηκε ότι τα αποτελέσματα στους 27 υγειονομικούς υπάλληλους του ΠΑΓΝΗ, που βρέθηκε πρώτα ο 87χρονος για επέμβαση βηματοδότη, βγήκαν αρνητικά. Πρόκειται για γιατρούς  και νοσηλευτές που ήρθε σε επαφή ο ηλικιωμένος κατά την επέμβαση και νοσηλεία του στην κλινική Βηματοδότη του Αιμοδυναμικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ.

Δείτε ακόμα: Μεγάλος ο περίγυρος του ηλικιωμένου με κορονοϊό στα Χανιά – Ιχνηλάτηση σε φίλους, συγγενείς και συναντήσεις του

Αργότερα αναμένονται και οι υπόλοιπες εξετάσεις για τα δείγματα που αφορούν τις επαφές στα Χανιά. Αρχικά, υπολείπονται τα αποτελέσματα σε 7 υγειονομικούς από την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και οι απαντήσεις για 10 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του, όπου το τεστ έγινε σε 4 ενήλικες και 6 παιδιά.

zarpanews.gr

One thought on “Αρνητικά στον κορονοϊό τα πρώτα δείγματα από τις επαφές του 87χρονου Χανιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook