Αρνητικά στον κορονοϊό τα πρώτα δείγματα από τις επαφές του 87χρονου Χανιώτη

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τα πρώτα δείγματα που πάρθηκαν από τις επαφές που είχε ο ηλικιωμένος Χανιώτης ασθενής με κορονοϊό, όπως ενημέρωσε τους αρμόδιος το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 7η ΥΠΕ ενημερώθηκε ότι τα αποτελέσματα στους 27 υγειονομικούς υπάλληλους του ΠΑΓΝΗ, που βρέθηκε πρώτα ο 87χρονος για επέμβαση βηματοδότη, βγήκαν αρνητικά. Πρόκειται για γιατρούς  και νοσηλευτές που ήρθε σε επαφή ο ηλικιωμένος κατά την επέμβαση και νοσηλεία του στην κλινική Βηματοδότη του Αιμοδυναμικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ.

Δείτε ακόμα: Μεγάλος ο περίγυρος του ηλικιωμένου με κορονοϊό στα Χανιά – Ιχνηλάτηση σε φίλους, συγγενείς και συναντήσεις του

Αργότερα αναμένονται και οι υπόλοιπες εξετάσεις για τα δείγματα που αφορούν τις επαφές στα Χανιά. Αρχικά, υπολείπονται τα αποτελέσματα σε 7 υγειονομικούς από την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και οι απαντήσεις για 10 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του, όπου το τεστ έγινε σε 4 ενήλικες και 6 παιδιά.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παρθεί 10 δείγματα από τον στενό οικογενειακό κύκλο και αναμένονται το απόγευμα τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα των υγειονομικών υπαλλήλων του ΠΑΓΝΗ πάντως ήταν αρνητικά (δείτε ΕΔΩ) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ