Άνοιξε επίσημα από σήμερα η «βαλίτσα» στην 1866 – Πως θα γίνεται η αποθήκευση των αποσκευών | Video + Photos

άνοιξε-επίσημα-από-σήμερα-η-βαλίτσα-1495793

Ξεκίνησε επίσημα σήμερα το πρωί την λειτουργία του, ο νέος χώρος αποθήκευσης αποσκευών που δημιούργησε ο Δήμος Χανίων για τους τουρίστες της πόλης. (Δείτε ΕΔΩ).

Τη νέα πρόταση, η οποία αναμένεται να ανακουφίσει από το βάρος των αποσκευών χιλιάδες τουρίστες που θα περιφέρονται στο κέντρο, παρουσίασε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, παρουσία του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και του αντιδημάρχου Οικονομικών Τάσου Αλόγλου.

Προσωπικό του δήμου Χανίων βρίσκεται στο σημείο για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες. Αρχικά γίνεται η καταγραφή των στοιχείων του επισκέπτη, ο ίδιος υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι αφήνει στο συγκεκριμένο χώρο τα πράγματά του ενώ έπειτα εκτυπωμένο αυτοκόλλητο τοποθετείται στις αποσκευές με τα στοιχεία των κατόχων.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης δήλωσε ότι πρόκειται για μια εφαρμογή, η οποία είναι πρώτη στην χώρα: «Η πόλη γίνεται πιο ελκυστική στους επισκέπτες με την πρωτουβουλία του αντιδημάρχου τουρισμού Νεκτάριου Ψαρουδάκη. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε τέτοιους σταθμούς και σε άλλα μέρη. Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση που έχουμε από τους επισκέπτες».

Ο εμπνευστής της ιδέας και αντιδήμαρχος τουρισμού Νεκτάριος Ψαρουδάκης δήλωσε πως θα εξυπηρετούνται οι επισκέπτες στο κομβικότερο σημείο της πόλης τόσο με την αποθήκευση των αποσκευών όσο και με τις πληροφορίες που θα τους παρέχονται σχετικά και με την εφαρμογή στάθμευσης i-park. «Ο επισκέπτης πρέπει να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μια πόλη οργανωμένη, δίνοντάς του και μια παραπάνω υπηρεσία όσο βρίσκεται στην πόλη μας».

Ο χώρος αποθήκευσης θα είναι ανοικτός από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Άνοιξε επίσημα από σήμερα η «βαλίτσα» στην 1866 – Πως θα γίνεται η αποθήκευση των αποσκευών | Video + Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    https://www.zarpanews.gr/mia-quot-valitsa-quot-stin-plateia-1866-gia-proti-fora-sta-chania-choros-apothikeysis-aposkeyon-gia-toys-toyristes/

    ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΘΛΙΟ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΞΥΛΙΝΑ ΡΑΦΙΑ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ DEXION ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΟΚΙΝΕΖΙΕΣ ΤΟΥ JUMBO???? ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΘΑ ΘΡΟΥΛΙΣΟΥΝ.
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ΖΑΝΑΡΠ.

  2. Το προσωπικο ειναι μεσηλικες μακροχρονα ανεργοι; Γιατι βλεπω 2 κοπελια που καμαρωνουνε, πως θα κουβαλησουνε μια βαλιτσα αυτα το κοπελια και να τηνε βαλουνε στο ραφι; Οι 3μηνες ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΖΟΝ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ προσληψεις που δημοσιευτικαν; Ειναι μεσω ΑΣΕΠ;

  3. Καλά βρε ανερμάτιστοι είναι δυνατόν δίπλα στο άγαλμα του Αναγνώστη Σκαλίδη να στηθεί αυτή η αηδία.. Ετοιμάστε να στήσετε κ τις κάλπες σας παραδίπλα τότε..

  4. Επαναλαμβανω και ας μην το ανεβασετε οπως και τοσα σχολια που κανω…αρκει που το βλεπετε εσεις και σας ενοχλει…αχρηστοι ανθρωποι σε αχρηστες θεσεις με αχρηστες ιδεες και μυαλα…μονο για τις φωτογραφιες ειναι…αμορφωτοι που παλουκωθηκαν σε μια θεση και νομιζουν οτι ειναι κατι…Κριμα για τον τοπο μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook