Απίστευτοι Χανιώτες… Έκαναν γκρουπ στο Facebook για τα μπλόκα της Αστυνομίας | Photos

Απίστευτη κι όμως… Χανιώτικη η πατέντα, για να αποφύγουν έλεγχους της Αστυνομίας και αλκοτέστ στην πόλη.

Κι αν ακόμα παραμένετε δύσπιστοι, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, θα διώξουν κάθε αμφιβολία σας…

Πως τα καταφέρνουν; Μα είναι απλό… η σελίδα κοινοποιεί στα μέλη της την ακριβή τοποθεσία που στήνει “μπλόκα” η Αστυνομία, σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς που ενημερώνουν μέσω μηνύματος την ίδια σελίδα και αυτό ανακοινώνεται στους υπόλοιπους.

Από αλκοτέστ και ελέγχους διερχόμενων παραβατών, μέχρι που “γράφουν” για τροχονομικές παραβάσεις και που βρίσκονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ απλά για περιπολία. 

Μάλιστα τα σχόλια δεν περιορίζονται απλά στην ενημέρωση… βγάζουν και φωτογραφίες για να… απαθανατίσουν τη στιγμή και να γίνει το πάθημα του ενός, μάθημα στους άλλους…Φυσικά και το δαιμόνιο μυαλό των δημιουργών της σελίδας δεν έμεινε μόνο στους ελέγχους της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, το “ραπόρτο” δίνεται και για τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές.

Αν και οι δαιμόνιοι Χανιώτες επιχειρηματίες έχουν ήδη κάνει το… “κουμάντο” τους, όσον αφορά στην ενημέρωση για έκτακτους οικονομικούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως πληροφορούμαστε, έχουν φτιάξει μια ομάδα σε έτερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπου ενημερώνονταν με μηνύματα για το που βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.
Πως γίνεται αυτό; Αφού ο καταστηματάρχης που του έκαναν έλεγχο, έστελνε απευθείας μήνυμα στην ομάδα και ενημέρωνε όλους τους υπόλοιπους.

Πανούργοι ή δόλιοι οι Χανιώτες οδηγοί;! Πάντως σίγουρα η πατέντα πρέπει να τους αναγνωριστεί… καλό θα είναι βέβαια να είμαστε τυπικοί και προσεχτικοί ειδικά στην οδήγηση, ακόμα κι όταν δεν ξέρουμε που στήνονται τα μπλόκα…

Ας μη χυθεί άλλο αίμα στους δρόμους…

Μετά από λίγες ώρες το Facebook κατέβασε τη σελίδα, δείτε ΕΔΩ

zarpanews.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν φοράς την ζώνη ή το κράνος σου και οδηγάς, σεβόμενος την ζωή την δική σου και τών άλλων,αν το αυτοκίνητο σού έχει όλα τα έγγραφα τού και έχει περάσει από έλεγχο για να μην είναι δημόσιος κίνδυνος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Το μόνο θετικό που βλέπω σε αυτήν την σελίδα αν μπορώ να το πω αυτό (με αφορμή το ρεπορτάζ) είναι ότι έλεγχοι γίνονται καθημερινά ,και έτσι πρέπει και θα ζητούσα μάλιστα να γίνονται ακόμα περισσότεροι. Όχι άλλοι νεκροί στους δρόμους,ας σταματήσει αυτή η αιματοχυσία.

  2. […] Πηγή Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα! .fb_iframe_widget span{width:460px !important;} .fb_iframe_widget iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; } (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ