Ζώδια και γάμος: Πώς θα είναι σαν σύζυγος αυτός που διάλεξες;

Ο άντρας που θα παντρευτείς θέλεις να σε αγαπά και να είναι το άλλο σου μισό! Όμως μετά το χορό του Ησαΐα και το φιλί που επισφραγίζει την ένωση, θα είσαι νομικά και ηθικά υποχρεωμένη να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με τον άντρα που στέκεται δίπλα σου. Πω πω μανίκι!

Οπότε, προτού ρίξεις το μπουκέτο σου στον αέρα και κόψεις την τούρτα του γάμου, είναι καλύτερο να συνεχίσεις την ανάγνωση για να μάθεις περισσότερα για την προσωπικότητα του γαμπρού και σε τι πραγματικούς μπελάδες ή χαρές βάζεις τον εαυτό σου!

Κριός
Ως σύζυγος: Έκανες διάνα, γιατί έχεις 2 σε 1, τόσο έναν ιππότη με αστραφτερή πανοπλία όσο και έναν απαιτητικό εραστή. Άνδρας με Α κεφαλαίο και τύπος πολύ φιλόδοξος, παρορμητικός και επιθετικός. Σε προειδοποιώ είναι ο τύπος όλα-ή- τίποτα – και είτε θα είναι εξ ολοκλήρου με εσένα ή εντελώς αλλού.

Ταύρος
Ως σύζυγος: Πρόκειται για κουβαλητή ή τουλάχιστον το δουλεύει καλά το “θέμα”. Ένα έχω να σου πω: αγαπά την ιδέα του να είναι παντρεμένος. Γράψε επίσης στα συν του ότι είναι αξιόπιστος, πρακτικός, υπομονετικός και αποφασισμένος. Μας το χαλά λίγο η ξεροκεφαλιά του, αλλά οκ, το παρακάμπτουμε!

Δίδυμος
Ως σύζυγος: Ανήσυχο πνεύμα, στοιχηματίζω ότι δύσκολα παντρεύεται νέος! Άλλωστε ο κατάλογος των απαιτήσεων είναι πολύ μεγάλος για να τον ικανοποιήσει μία μέση θνητή.

Καρκίνος
Ως σύζυγος: Καλά εδώ μιλάμε για μαμά με παντελόνια. Να σε προειδοποιήσω ότι είτε θα λατρεύει τη μητέρα του ή θα θέλει να είσαι σαν αύτην. Είναι από τους άνδρες που μένουν στο σπίτι μέχρι τα 40 ή παντρεύεται νέος και μπαίνει στην διαδικασία αναπαραγωγής αμέσως.

Λέων
Ως σύζυγος: Ε, τι να πω για αυτόν τον θεϊκό τύπο που έχει μια προσωπικότητα που θα μπορούσε να λιώσει παγετώνες; Στις κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι ο τύπος που γύρω του γίνεται συνωστισμός. Στο σπίτι, όμως, σε παρακαλώ μην τον τσαντίσεις, γιατί η λάμψη του θα εξαφανιστεί τη στιγμή που θα αισθανθεί αδικημένος. Άχου το μωρέ, το καημένο!

Παρθένος
Ως σύζυγος: Μιλάμε ο τέλειος άνθρωπος, εφ’ όσον μπορείς να χειριστείς τις περιστασιακές στιγμές της καλοπροαίρετης (;) κριτικής του. Όταν είναι ερωτευμένος όμως, δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν. Και αν χρειαστείς βοήθεια, πίστεψε με, κανείς στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός.

Ζυγός
Ως σύζυγος: Μόλις αυτός ο άνδρας μάθει τι σημαίνει να δεσμεύεται, θα γίνει ένας φανταστικός σύντροφος. Θα βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού (ή θα προσλάβει μια υπηρέτρια), θα φέρει λουλούδια και θα θυμάται όλες τις σημαντικές επετείους. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα: πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να περιβάλλεται από ομορφιά κι αυτό περιλαμβάνει και τη γυναίκα του. Εγώ σε προειδοποίησα!

Σκορπιός
Ως σύζυγος: Την έκατσες! Γιατί είναι ένα από τους πιο πολύπλοκους στο ζωδιακό κύκλο. Μην περιμένεις ποτέ να τον κατανοήσεις πλήρως ή να τον ελέγξεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι να τον αγαπάς με το ίδιο πάθος που νιώθει για εσένα.

Τοξότης
Ως σύζυγος: Εντάξει, ο κλασικός τυχοδιώκτης, που αναλώνεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα δώσει υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει, θα επεκτείνει τις υποσχέσεις του, τις οποίες μετά θα ξεχάσει, αλλά να μωρέ, η γοητεία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν τόσο ακαταμάχητο, που θα τον αγαπήσεις και με τα άσχημά του.

Αιγόκερως
Ως σύζυγος: Τι διαμάντι! Στην πραγματικότητα, αν ψάχνεις για έναν μπαμπά, θα είναι στην ευχάριστη θέση να σε καλύψει. Αυτός είναι ο τύπος που η μητέρα σου θέλει να παντρευτείς. Γιατί; Γιατί είναι φιλόδοξος, συντηρητικός, υπεύθυνος και πάντα με καλούς τρόπους.

Υδροχόος
Ως σύζυγος: Αν θέλεις πραγματικά αυτόν τον τύπο, άκουσέ με: Θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ξεπεράσει όλες τις ζήλιες και τις ανασφάλειές σου και ότι είσαι έτοιμη για μια ώριμη σχέση. Απλό!

Ιχθύς
Ως σύζυγος: Eίναι ο τύπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς εάν είσαι γυναίκα καριέρας: μπορείς να τον αφήσεις άνετα στο σπίτι με τα παιδιά…

astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ