Ζευγάρι Χανιωτών σώθηκε από θαύμα – Έπεσε στα πόδια τους κομμάτι μπαλκονιού στο κέντρο της πόλης | Photos

ζευγάρι-χανιωτών-σώθηκε-από-θαύμα-έπ-947508

Από θαύμα σώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένα ζευγάρι Χανιωτών που τη στιγμή της βόλτας τους στα Χανιά, έπεσαν λίγα εκατοστά μπροστά τους κομμάτια από μπαλκόνι  στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη, στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14.00 το ζευγάρι, μαζί με άλλους περαστικούς που με σύμμαχο τον καλό καιρό, βγήκαν βόλτα στα Χανιά, περπατούσε στο πεζοδρόμιο της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη, όταν προσγειώθηκε λίγα εκατοστά εμπρός τους, το πρώτο κομμάτι σοβά, από το μπαλκόνι και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι.

«Ακούσαμε το… χρατς και νόμισα πως κατέρρευσε όλο το μπαλκόνι και θα μας πέσει στο κεφάλι… Τελικά σταθήκαμε τυχεροί, αφού οι σοβάδες έπεσαν  μπροστά από τα πόδια μας. Ευτυχώς, κάνουμε το σταυρό μας που είμαστε καλά και πάμε τώρα να… παίξουμε Τζόκερ!» δήλωσε στο zarpanews.gr o τυχερός «μέσα στην ατυχία του», 40χρονος Χανιώτης.

Όχημα της πυροσβεστική που περνούσε συμπτωματικά από εκεί, εν αναμονή της αστυνομίας και της τοποθέτησης κάποιου κώνου ή άλλης προειδοποιητικής σήμανσης κινδύνου,  σταμάτησε και έβαλε μία κορδέλα στο σημείο, προς αποφυγή ατυχήματος, ενώ μία κυρία καθάρισε το σημείο του πεζοδρομίου από τους πεσμένους σοβάδες.

Όπως ήταν φυσικό το συμβάν δημιούργησε αναστάτωση στους περαστικούς, που περνώντας με προσοχή από το σημείο, κοίταζαν ψηλά και έκαναν καλού κακού και το σταυρό τους.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ζευγάρι Χανιωτών σώθηκε από θαύμα – Έπεσε στα πόδια τους κομμάτι μπαλκονιού στο κέντρο της πόλης | Photos

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΜΉΝΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook