Ζέτα Δούκα: Ζητά μέσω Instagram από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση στις καταγγελίες | Photo

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, η οποία κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Ακολούθησαν και άλλοι συνάδελφοί της, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δεκατέσσερις ημέρες, λοιπόν, μετά, η Ζέτα Δούκα στέλνει ένα μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο μακροσκελές κείμενό της, η ηθοποιός κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό να πάρει θέσει στις εξελίξεις.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά. Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμα της Ζέτας Δούκα:

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ