Υποκρισία Μητσοτάκη: Έδιωξε τον Λιβανό για να βάλει τον Γεωργαντά που είχε πει τρισχειρότερα! Video

υποκρισία-μητσοτάκη-έδιωξε-τον-λιβαν-1373871

O Γεωργαντάς ζητούσε να φακελωθούν όσοι πήραν έργα η ρουσφέτια από τη Ν.Δ. για να τους υποχρεώσουν να τους ψηφίσουν ξανά!

Έκθετος για ακόμα μια φορά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μετά από όλα τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας επί διακυβέρνησής του, επέλεξε να διώξει τον έντιμο Σπήλιο Λιβανό, όχι επειδή γέλασε με τα όσα ισχυρίστηκε στο βίντεο ο πρώην υπουργός, αλλά επειδή εκνευρίστηκε με την σύγκριση διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησής του με αυτήν του Κώστα Καραμανλή.

Είναι γνωστό άλλωστε στους πολιτικούς κύκλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τρελαίνεται» κάθε φορά που ακούει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού…

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την απόφασή του να βάλει στην θέση του τον Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ζητούσε να φακελωθούν όσοι πήραν έργα η ρουσφέτια από τη Ν.Δ. για να τους υποχρεώσουν να τους ψηφίσουν ξανά!

«Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει σε βίντεο από την συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς το 2012, με σκοπό να διασφαλιστεί η επιτυχία στις εκλογές.

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν» προσθέτει.

Ακούστε όλα όσα έλεγε ο νέος πλέον Αγροτικής Ανάπτυξης μετά το 3.15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook