Ξυλοκόπησε τη μητέρα του μέχρι λιποθυμίας

ξυλοκόπησε-τη-μητέρα-του-μέχρι-λιποθυ-1558129

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, Δευτέρα (22/5) ένας 33χρονος στη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, αφού ξυλοκόπησε άγρια την 63χρονη μητέρα του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr επικαλούμενο την εφημερίδα «Ελευθερία», ο 33χρονος συνελήφθη την Κυριακή (21/5) λίγο πριν τα μεσάνυχτα, καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην 63χρονη μητέρα του.

Η 63χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να απειλείται η κατάσταση της υγείας της.

Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, μετά και την εισαγγελική πρόταση, με το Δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.

Ο 33χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε στο Δικαστήριο, αλλά μετά τη χθεσινή απόφαση θα οδηγηθεί τελικά στις Φυλακές Λάρισας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook